You make me eat my heart out, Nightly, And that's all right with me ... ... .

Sov som en stock inatt, så sjukt gött! När jag vaknade så drog jag och solade (Y) sen blev det att göra sig "klar" för att dra upp till hallen och kolla på innebandy, först u-lags killarna vs. sunne. förlust. Sen u-laget tjejer emot lesjö.. där blev det vinst med 6-4. kanon jobbat tjejer!  Nu så ska jag plugga ekonomi sen kolla på film.
hejdå:)

meet me halfway! .... .

sitter här nu.. kom hem för ett tag sen. kvällen blev väl sådär, både bra och tråkig. Men det hör väl till antar jag. Tack ändå för kvällen bruuuds + fler! .  Blir att tagga mer inför nästa helg ist, med girlsen! Nu så ska ja kasta mig i sängen, är så sjuuukt trött! bye bye!

I wanna feel a kiss just crush me, And break me down . ....

Snart är det dags för innebandy match med klass 2 laget! Vi möter vålberg tror jag. Siktar på en vinst nu tjejer!! Direkt efter matchen blir det hem för att göra sig i ordning för ferre hela natten lång! (y)
superduper gammal bild på mig och ev! Men det är iaf vi två, ols, tellin, lina,jonna (kanske någon mer) som ska ut ikväll! Kanoners! Vi får väl se vad kvällen bjuder på! =)
hejdå!

Så ut på dansgolvet, dansa, visa kärlek.

Blev som sagt en sväng till karlstad med alexandra idag, shoppade en skjorta, ett skärp, en t-shirt, byxor. Ja, det var nog allt! och så ska jag till karlstad på måndag igen, då blire nog mer shopping (y).
Direkt när jag kom hem så blev det att göra sig i ordning och åka till lesjö och kolla på innebandy med mc, de vann med 4-3! kanon.
Imörrn så blir det att spela match, och sen ferre på kvällen! (Y)

hejdå!

I just wanna be liked, just wanna be funny


höll på att skriva något elakt här men jag hann att radera det innan jag skrev ut det haha. Gud så rastlös jag är just nu, vet verkligen inte vad jag ska göra. Vill inte sova, men orkar inte vara vaken. hum, hur går det där ihop? aja det vet jag inte iaf. Var faktiskt duktig och pluggade lite ekonomi förut. "betoning på lite". Så det kommer inte direkt som jag vill kanske.
Imörrn ska jag följa med alexandra till karlstad, tänkte va snäll och göra henne sällskap när hon skulle va tvungen att åka dit helt själv och handla.. så jag ska va med som smakråd åt henne! (:
Detta år ser ut att bli bättre:
1: Jag kommer fylla 18!
2: Få körkort
3: en underbar sommar med bästa vänner!
4: Utomlands resa
5: Kanske till Trysil!
6: Ta vara på allt mycke bätttre!
7: Släppa loss lite mer!;)
8: alla mina vänner fyller 18! (dock inte ev haha)
9: till paris (y)
10: Fjällvandring? haha
11: skolavslutningen
12: massa fester!
13: mys med famj.



everything changed just like i said. ...

Nu börjar humöret bli på topp igen, riktigt skönt det! tror jag vet varför också! Men det tänker jag inte skriva ut här. höhö. Nu kanske jag ska va duktig att plugga lite naturkunskap. Sen blir det att sova. Börjar klockan 12 i mörrn, om jag ens börjar överhuvudtaget? det är frågan det haha! Nej, hejdå nu. Har inte tid.
((((:

Got a few things I've been waiting to do

verkar inte bli nån innebandy idag, så istället så blir det att åka till alexandra och äta hallon/blåbärs paj! och mysa med skit snack och så. blir en ganska så lugn dag idag.
"lev livet medan du är ung, annars kommer du ångra dig när du inser att du inte levt det liv du velat"

nu hoppas jag att det kommer en rolig vecka framöver! :D
kisses

Frosten biter kvar nu när min framtid ter sig ljus ...

det där skit snacket kan du skippa.  jag bryr mig inte längre nu.  sista kortet draget

Två vilsna själar i en dröm.. ..

faller för trycket .

jag inte hinner vargarna väntar överallt jag håller dig varm när det blåser kallt ...

Vi växte upp på var sitt sätt, med skilda fel och skilda rätt
Sen kom en ljuvlig doft från stan av grå betong
Och där i stan så brann en låga och en fråga om att våga
Om vem som vågade trotsa en batong

Under all den här ytan finns nåt du aldrig kommer få se För jag tänker gömma det för dig, Det är mitt och bara mitt

DAGENS ROLIGASTE: när jag och tellin spelade fia med knuff i skolan. Vi hade två färger var och tellin var sämst haha!:D slog ut hennes gubbar hela tiden, och jag vann med alla mina 8 gubbar, då hade tellin 6 st kvar på banan haha:D Hon blev såå sur lilla hitler. Men okej jag tycker kanske lite synd om dig vännen! du är så söt när du blir arg. Har lite bilder på min mobil som kommer in i mörrn kanske, eller inte kväll om jag orkar göra det.
Nyss smällde jag i mig kycklingbitar och hemmagjorda klyftpotatisar! Det var gött! Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen igen. och sova en timma innan träningen, kanske får bli dubbelträning idag med! Känns som om jag borde orka med det, det som är negativt är att jag kommer hem kl 10 tidigast. Då blir det bara käk och sen somna. Hinner ju inte plugga nått idag heller (vilken otur) eller? hm..
och i mörrn blir det nykroppa! (Y) innebandy på G!
HEJDÅ!

utomlands resa vore väl det bästa nu ,, eller ?

sitter och kollar på lite utomlands resor nu, har hittat ganska många nästan helt perfekta! Den ena är till magaluf , det går på 6133 kr, lite smått dyrt kanske, men värsta fest stället och ungdomsstället! (Y) Perfekt ? jaa! Det är ju därför vi ska dit! Och det andra är Mallorca, Palya de Palma all-inclusive 7400! Sen va de några fler.. Känner att jag skulle behöva åka just nu:) Men det är snart dags att beställa resan. Frågan är ju bara vilka som ska med dit!? ballex och jag är ju helt säkert iaf(Y) kaanonen!(Y)
underbart!

Jag begär inte kärlek som startar krig eller en skinande riddare på vit häst

hemma nu, slutade visst kl 1. pissar på pluggningen idag, kastar mig i soffan och sover bort mitt dåliga humör nu! hejdå!!

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

sitter här på geografi lektion, ska göra nått om järnmalm eller något liknande. Men nej, det blev det inge med. Hamnade här och på facebook ist! Och det är mycke bättre det! höhö. Nu så har vi lunch, det är hamburgare (Y) sen har vi bara kort matte och sen slutar vi! senast 13.25! Sen blir det "kanske" att plugga lite när jag kommer hem,. Sen LADDA inför träning ikväll!
ge mig helg ! (:

Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan Och mitt i allt så ska man vara sann

paradise hotel = ut med jacki och fransesca!!  patrik och erika kommer gå längst!!

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

känns som att allt sakta sakta glider i sär =/

bartender... coool? eller?

jag och alexandra har snart bestämt oss för att vi ska åka på bartender kurs utomlands, antingen till mallorca eller till grand canaria! Fatta va sjukt kul det skulle vara, helt otroligt! Plus att man får ju lite gratis solbränna på köpet haha! Jag är helt såld på de ställen som vi kollat på. På de bilder man sett så ser det helt underbart ut. Synd bara att jag inte är kingen på engelska,,, men då hade vi tur att kursen är på svenska! tack och lov! haha!
Nu så ska jag äta ciabata (y) och sen se film och kolla på Paradise Hotel. Och bara njuta av den tid som finns kvar av denna "underbara" dag! Nej fan, hejdå!
Fredag: lesjö kanske med mc, kolla innebandy och nått mer? eller kanske inte? 
Lördag: spela match och sen fest!
Söndag: Kolla på match mellan lesjö och stan! GOO STAN!

I tried to run and no one followed me

Nyss tränat en träning, dags för den andra.. är fortfarande inte på så bra humör -.- vet inte riktigt varför, men kanske kan ha en liten blick i vad det är . skit samma.
träning nu. hejdå!

2009

2009!
massa fester!
de bästa tjejerna!
fest!
fest! (ev och ols)
fester igen!
vi tre!
min och ols foto-dag haha!
halloween! (ballex)
hockey med bruuds.
innebandy cup.
innebandy cup. haha!
mys med kusinerna!
fest i lejsö!
marken(tellin och ols)
hos morfar.
mulla med katrin och alex!
nykroppa natta! ( aldrig vare så rädda
som vi va den kvällen haha! )
putte i parken! (katti, mc, ols)
stan md bruuds!
skolavslutningen (Y)
skolavslutningen!
sommaren!
stockholm med klassen!
nu orkar ja inte lägga upp mer. finns dock mycke mer!!

before the northern wind start drifting in

vill inte förstöra detta nu, och de har ja bestämt att ja inte ska göra! även om de kanske kommer bli svårt meeen! ;)

humöret kan vända snabbt .. även känslan ...

Nu sitter man här igen då, även att ja sa att ja inte skulle hamna här igen, skulle va duktig och plugga lite. Men så blev det ju inte nu heller. Funderar på att skita i skolan i mörrn, stanna hemma och sova bort dagen låter mycke bättre ist.
HEJDÅ!

big, big shame on me ... . .. ..

att humöret kan ändras så fort -.-

I should have listened more carefully ..... .. ..

jag hoppas verkligen, och för en gångs skull så tänker jag inte på mig själv!

lever i en värld full av gåtor .. ...

Slutade skolan vid 11 idag, satt dock kvar där till kl2.. oj vilket kul liv jag lever som sitter kvar i skolan efter att jag slutat? hm.. aja, när jag och hammarn kom hem till mig blev det att göra vitlöksbaguett och drick multivitamin till. Spelade kort gjorde vi också, dock så vann jag nästan hela tiden. Kingen jag är! haha!
Av denna dag förväntas massa plugg, skulle sola också men de blev det ju ingenting med. Träningen ikväll hoppar jag också. Känner inte för att träna idag, bara ligga hemma och slappa,, äta hallonpaj och kolla på paradise hotel låter som en kanon idé tycker jag.
Skänker en krya-på-dig-kram till alexandra som är hemma och är sjukt! Det gillar vi inte!

förbannade piss skola... ..

Usch, sitter här med 62 tyska glosor som vi har i läxa, plus 3 sidor i boken vi ska göra -.- , det som är mest tråkigt är att jag är tvärdålig på tyska och det gör ju inte saken bättre direkt. Funderar på vad jag ska göra sen när jag gjort "klart" detta. Kanske får bli en film eller något bra på tv:n, en sak som är säker är att det blir en dusch iaf!
Usch, ser verkligen inte fram emot en hel vecka i skolan. Men eftersom schemat är ganska så slappt så kanske det funkar ändå, det som är mest gött är att vi har träningar (y).
Nej nu har ja inte tid att sitta här, tyska ord som väntar på mig! (N)

ferreeerrreee

Nästa helg verkar bli en bra helg, match och supa kanske:) sen helgen efter det blir de fest också, sjukt nice kommer det bli... om vi har tur villsäga..
puss

Rememer M, Remember E, Put them together and remember ME!

Igår så blev det först lite tjej mys med sandra och angelica, det blev fruktsallad och tv. Efter ett tag stack jag och "ols" ner på stan för att kolla läget där,, var dock ganska så dött. Gick inte till folkan en sväng för det var ju fest där, men dock blev ols utslängd nästan lite fort som vi kom in. Hon drog hem, och jag hänga kvar ett tag till (y). Kom väl hem vid 1 kanske, då blere sängen nästan på direkten. Idag blev de bara film/tv mys i soffan, och nu sitter jag och pluggar tyska.
Snart ska jag nog dra upp och käka lite glass tror jag, blev sjukt sugen på det(y)
HEJDÅ!

jävla design.. ..

Gud jag försöker att krångla med denna dumma design hela tiden men det går ju inte, jag förstår verkligen inte hur man kan göra den så snygg som vissa har den, aja det är väl inte direkt ett problem. men stör mig lite på´t

roligt roligt roligt.. .. .

De senaste dagarna har vare roliga, haft mycket att
gjort, och det är aldrig helt fel. Måste ju skryta nu
igen att mina vänner är de bästa, och jag vet att ni e
avensjuka, tyvärr så kan jag inte göra någonting åt
det.
Snart blir det fruktsallad, skit snack och en film med
två av mina absolut bästa vänner!
Känner att jag borde sätta mig ner och plugga lite,
men det har jag inte tid med idag och jag har inte 
haft tid med det de senaste dagarna heller "tyvärr"
det tar jag när jag får tid för det, när nu det blir.
HEJDÅ!

det läker för stunden .. . ..

ge min heeelg. en ny helg. sup sup sup blir det då!

Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller ... ..

Har inte så mycket att skriva här just nu, eller rättare sagt, har inte så mycket som jag VILL skriva ut här just nu. Nu snart så kommer ols och mc hit, då blir det lite film mys och massa annat!
HEJDÅ!

tråkigt liv man lever...

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x?] Jag är osäker över mitt utseende.
[/] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[/] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Jag har genomgått en "allvarlig" operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[/] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flygit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[/] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. Inte jag,men den ja åkte medxD
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil. 
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag har svårt att svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidninar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[/] Jag skrattar åt mina egna skämt. (ibland)
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.
snacka om att ha tråkigt

livet i bilder...

som ni ser så har min stackars kamera gått sönder.. värsta dålig har den blivit. bara för att den hamnade i en kasse full med massa cider flaskor, och kameran var i gång.. så nu är den typ helt paj, suddiga och konstiga bilder blir det nu.. R.I.P min stackars kamera. Får väl bli att skaffa mig en ny kanske? Måste väl kunna ta lite bilder på mitt liv. eller? nej det är nog för tråkigt för er att se haha!

det är för kort med tid för att göra fel ....

Måste bara skryta lite med att vi vann med 11-6 mot molkom i onsdags! Så jäääävla gött! ett mål o en ass från mig...
Hade första körkortsteorin igår, det var inte alls kul. Men hoppas bara att tiden går fort medans man är där iaf. =)
Ikväll så blir de tacos med alex, och sen blir det att kolla på innebandy me. Borde hinna med och sola med.. men de får ja nog ta en annan dag. Tiden räcker nog inte till idag.
Gött att vi har paus med matcher nu, men ändå är det tråkigt. För är ganska så taggad på att spela nu nu nu nu nu:D..
nej nu ska ja göra ngt annat!
HEJDÅ!

oftast är saker ... rätt ... eller nej fel...

Sjukt härlig dag i skolan idag, hade 3 lektioner.. men vi behövde typ inte göra något på nån av dom, så det ska vara. Har sovit en sväng sen jag kom hem, bara för att vara utvilad inför matchen emot Molkom ikväll. Nyss så fikade vi med semla och dricka(y) Nu ska ja sitta här ett tag till, sen ska ja försöka sova lite igen.
Snart är det helg me, sjukt så gött.
Min kamera sladd är borta -.- därför ja inte lägger upp nå bilder här längre!! '
HEJDÅ!

puss eller nej piss kan man kalla det....

räcker med att säga att vi förlorade matchen förut, siffrorna är bara onödiga att skriva ut här haha. Nu är det bara att ladda inför onsdagsmatchen emot Molkom!
nu så ska ja duscha, om syrran blir klar någon gång, sen ska jag nog lägga mig, är svin trött -.- gött att vi inte har vanlig dag imörrn, ska kolla/lyssna på framtidsresan. Vad nu det är för skit? ajah.. sen har vi bara en lektion kvar, och då blir det att kila hem.. ska strunta i profilträningen, har nog med matcher nu,, så ja tänker vara lite lat och gå hem ist....
HEJDÅ!

it´s a loooong time ago...

Nyss vare och käka deg(kycklingrulle) med ev. Mumman va gött det va, skulle egentligen ha vare till gymmet och pratat lite, men där var det ju inge folk. Solat skulle vi oxå ha gjort, men jag mitt smarto glömde ju solkortet hemma -.- så blev att käka deg ist, men det funkade ju lika bra det med så.
Nu ska ja börja ladda inför hagforsmatchen ikväll!
HEJDÅ!

livet leker, och vi gillart...

Det är inte dig jag snackar skit om, råkar bara bli så att det är du som tar åt dig!! otur va

borde varit du och jag där idag....och det vet du!

Blev att kolla på Snabba Cash dag, med alex, ricky, adde, jesper och jonte. Filmen var väl ganska så bra, bara att jag måst vara trög, för de va svårt att hänga med tycker ja.
Men innan det var dags för bio så var jag och olsson i hallen och stod i cafeterian åt Mc, det gick väl ganska så bra för oss. Gick dock bättre för u-lags tjejerna, de vann med 1-0! Det enda målet kom i sista perioden. Men, mål som mål. Efter matchen så stack jag och alex ner på stan och kastade oss i ett solarium. =)
Imörrn är de våran tur att spela match igen -.- Denna gång så möter vi hagfors borta. Möter katrin, inte alls skoj;) haha. Hon är för duktig ju!! Men men, ska bli en skoj match att spela ändå. Hoppas att vi har kämparglöden som vi hade när vi mötte grums, för om vi har det så kan vi nog ta oss ganska så långt  i mörrn. Det återstår och se.
Nu ska jag duscha och sen kasta mig i sängen, så att jag är utvilad inför matchen i mörrn!
HEJDÅ!

snabba cash..

bio med alexandra blir det!! :)
HEJDÅ!

du kan inte trycka ner mig...

Här kommer det en försenad till ifrån nyår. Jag struntade i att lägga upp några bilder från den kvällen, eftersom ingenting blev som tänkt, och då får det va. Men kan ju inte sluta tacka mina underbara vänner som alltid står ut med mig haha!
Igår så vann vi som sagt våran match emot grums. Vi vann den med 5-4, så jävla viktigt var det. Och så himla underbart. Kändes som det var våran match rakt igenom. Vet inte riktigt om det var de, men jag tyckte att det kändes som det i alla fall!
Idag så fick jag besök av sandra och alexandra, de kom hit och käka chips, dipp och grönsaker. Inte helt fel det heller. Blev att kolla på Rocky! Ganska bra filmer det där! Kan inte klaga direkt. Nu sitter jag bara här, känns som om jag borde plugga och duscha. Men känner att jag inte kommer göra något av det just nu.
Nu ska jag nog lägga mig snart, eller jag kan ju alltid försöka. Måste försöka vända rätt dygnet lite. Så jobbigt när det är skolan annars, somnar ju så sjukt sent(iaf sent för mig) och sen måste jag upp så sjukt tidigt!! inte alls så gött.
HEJDÅ!

jävla underbart....

vinst idag med 5-4 emot grums.. så jävla viktigt!!

åhh, massa kärlek..

Idag så har de varit en riktigt bra dag, först så hade vi bara två lektioner, (+ två "inställda") såå nice. Då blev det att gå mer och fika med sara, malin och ols. (Y) Sen blev det att träna innebandy , sen att åka direkt upp till slalombacken. Åkte med ballex + massa fler. Så jävla roligt var det.  trodde verkligen inte att det skulle vara sådär jävla roligt. Har inte åkt slalom på 3år, så har ju hunnit glömt bort hur förbaskat kul det är att åka. :D:D:D Tack till alexandra som tvingade med mig dit. Man glömmer verkligen alla problem som man har, det enda man tänker på är va jävla härligt det är att åka... :D
Nu blir det att duscha och sen så soova.
HEEELG, SÅ JÄVLA F*CKING GÖTT:D

livet är fullt av överraskningar...

Laddar inför träning nu, kommer bli gött att få springa av sig lite. Känner att jag behöver det nu. Hoppas bara att det blir en rolig träning:)
Hittade värsta bra tidningen igår, värsta mycke tips på hur man ska äta, och hur man ska göra för att äta mindre, och massa sånna grejer.  och hur man ska komma ifrån sockersuget och sånt!  ..
Snart är det helg också, gud så enormt skönt.. Vill bara att tiden ska rulla på så att jag fyller 18. Och att vi ska utomlands. Det kommer ju bli så kul så det finns inte ord till det. Letar ju redan resa, men vet inte vart vi ska, men det är ju det minsta problemet!
Hoppas detta år bjuder på ngt nytt;)
HEJDÅ!

den fega personen vågar visa sig igen...

Nu är jag depp, och inte alls glad! För jag var tvungen att avbeställa min tatuerings tid idag. Fy fan va sur jag är just nu! Jag som längtar som fan tills ja skulle få tatuera mig igen, och jag hade ju tid den 22 januari, men nej du! Det blir det ju ingenting med. Fan oxå! Men kan ju säga varför, jo för att jag har börja fått så mycke allergier nu på slutet, och de tror att det kan va pga tatueringen och alla piercings som jag gör. Jag kan få nickelallergi om jag tatuerar mig nu, och det vill jag ju verkligen inte. Så det var enbart därför som jag avbokade min tid.
inte bara därför jag är depp nu!
HEJDÅ!

make my dag...

Lite sen kanske haha!
Årets bästa dryck:
Multivitamin
Årets bästa godis: marabou & laktis
Årets äckel: tänker ja inte skriva här! men DU vet!
Årets bästa konsert: Hmm, Pip är de enda!
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Joda, hände väl lite grejer(:, opererade bort halsmandlarna.
Höll du några av dina nyårslöften? kommer inte ihåg om jag hade några!
Vilka länder besökte du? sv bara
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Finns ett par ja verkligen kommer komma ihåg<3
Har du varit sjuk eller skadat dig? hmm nej då.. inte mer än vanligt
Vad spenderade du mest pengar på? kläder & alkohol skulle ja tippa på!
Gjorde någonting dig riktigt glad? verkligen!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? metallica - nothing else matters!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycke gladare skulle ja tro.
Vad önskar du att du gjort mer? vågat mer saker! 
Vad önskar du att du gjort mindre? trott det bästa om folk jämt!
Blev du kär i år? hm nja, inte riktigt! va på G men!
Favoritprogram på TV? massa bra!
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? kommer jag inte ihåg. hade nog mysigt iaf
Vad fick dig att må bra? familjen och såklart vännera! de ÄKTA!
De bästa nya människorna? Träffade endel nya vänner, och jag tkr om de alla så mycket. Ingen nämnd ingen glömd! (:  


Hoppas att 2010 kommer bli ännu bättre, men det kommer det tror jag!


1: Jag kommer fylla 18!
2: Få körkort?
3: en underbar sommar med bästa vänner!
4: Utomlands resa:D
5: Kanske till Trysil!
6: Ta vara på allt mycke bätttre!
7: Släppa loss lite mer!;)
8: alla mina vänner fyller 18!
9: Massa fest! ;)
10: Ett sommarlov med mina friends.
Tycker att det låter kanon iaf! :D
HEJDÅ!

ååhh, så jävla GÖTT!

mummmmmmmms med apelsin!! något bland det godaste!


paradise hotel...

Kan ju inte direkt påstå att jag är sugen på att blogga just nu, för jag ska gå upp och hämta mig en apelsin och sen ska jag lägga mig framför tv:n i hop om att det är någonting värt att se.
Kollade på Paradise Hotel igår, och tack o lov att det var Rami som åkte ut. Usch va jag verkligen inte gillade honom. Han trodde att han va nått hela tiden, och han snackade bara massa skit!
Jag gillar Erika o Patrik enormt mke!
patrik är snygg.
erika
han är skapligt bra snygg han
tkr hon är sjukt fin!
Jag skulle aldrig kunna tänka mig att va med i Ph. Liksom man kan ju säga att de skämmer ut sig totalt i tv? Som hon "Dalin" herregud, vilken jävla "stjärna" haha! Och varför kom fransesca tillbaka? Henne gillar jag heller inte. Hon är så konsig!??
Nej nu blir det att göra ngt annat.. eller ja , vi får väl se om jag kan slita mig ifrån denna stora irriterande burk! (datorn)

If life were perfect....

Det känns som om jag skulle göra allt för att få långt hår nu igen! Långt brunt hår med små blonda slingor i!!! Men det kommer ju inte att hända, än på.. hmm.. ja flera år kanske!? Mitt hår väer ju så segt -.-

hennes hår skulle jag kunna tänka mig att ha, eller ja.. varför inte hela henne? Det vore ju ännu bättre, men drömma kan man ju alltid göra!! Har jag lärt mig.
Idag har jag inte gjort en enda grej. Har kolla på en film bara National Treasure: Book of Secrets. Den var väl ganska så bra (y).
Nu ska jag nog börja plugga lite innan jag ska kila iväg till alexandra för att kolla på utlandsresor, eftersom vi ska åka utomlands till sommaren? bara hon och jag? eller massa av våra vänner. Det märks hur det blir med den grejen!
HEJDÅ!

alla vill ha mina vänner....

en så himla snygg bild det här är, oj oj oj. men bra kul hade vi när vi tog dessa bilder iaf;) haha! Folk lär nog undrat på vad vi höll på med haha! Har alltid så kul med er bruudar! ni gör skolan värd att gå till kan jag lova er!!!

du är någonting speciellt, bara att du inte förstår det. Och du kommer inte göra det heller!

oj vilken gammal bild jag hittade på mig och alexandra då. Haha. Känner knappt igen att det är vi två på bilden haha. Det är ganska sjukt hur mycket man kan förändras på bara nått år? Kommer inte exakt igår när vi tog den här bilden men. Jaja!
Gud så himla tråkigt jag har det då. Finns ju ingenting att göra en lördagskväll? Snälla, har jag inget liv eller!? Det är fan hemskt! Men i morgon blir det att åka med och kolla på när U-laget möter Munkfors! Goo girls! 3 poäng till då!
HEJDÅ!

om alla gjorde som man ville, hur skulle då allt sluta?

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: sommar
DAGENS KLÄDSEL: tights, kjol, mys tröja
DAGENS FRISYR: gårdagens frill, uppsatt!
DAGENS LÅT: akon - beautiful
DAGENS PLANER: ingenting -.-
DAGENS SAKNAD: ingen spec faktiskt.
DAGENS DUMMASTE: inget tror ja?
DAGENS MISSLYCKANDE: maten
DAGENS DROG: musik
DAGENS KÖP: baugett
DAGENS GODIS: äter int
DAGENS HUMÖR: trött, irriterad, glad
DAGENS CITAT: allt går, bara man vill!
DAGENS ROLIGASTE: vet inte

i like the way it is..

Idag har jag varit och kolla på när syrran och hennes klass 2 lag mötte Edebäck, och de vann med 8-2! haha. Tänker inte ens skriva något om matchen, för då har ja inte sagt något haha! Menmen.. nu så väntar jag på att mamma ska göra klart vitlöksbaugetterna. Mumman så gott det kommer att bli.
Tillbaka till denna jävla design, asså jag har inte en aning om hur jag ska kunna göra den fin? jag är totalt värdelös på det ju. Men ska väl försöka ta tag i det någon dag. ( när jag säger någon dag så kan det ta upp till 10000dagar)

life is not easy..

Har börja funderat på att börja blogga här igen, bara för att devote bara krånglar för mig;s inte alls skoj, så det får kanske bli att skriva några rader här om dagarna. Men först måste jag fixa till mig otroligt fula design haha. När jag nu ska orka det. Hmm, nästa fråga det! aja, nu ska ja krypa ner i min sköna säng och försöka sova littegranna. ser hur det går!
HEJDÅ!

RSS 2.0