21:59 fredag

YES. herrarna vann sin sista match med 9-2!  grattis till dem.. efter matchen drog jag mc och lisa o käkade pizza,, mumsan,, eller för min del blev det kebab med moos. =) nu sitter jag och slappar lite hos robin, innan "hela a-laget" stormar in här.. de måste ju fira litegranna nu när de har sprungit upp i div1!=) de ska ju även fira i mörrn me, då ska ja dock inte va med..

& i mörrn så har vi våran absolut sista u-lags match, som jag hoppas blir till en vinst! Jag ska dock inte spela, men jag ska med som en hejjarklack på bänken!=D, sen på kvällen blir det fest, det är en sak som är säker iaf..vart vi än hamnar så ska de bli ferre, haha:O! sen så på söndag blir det nog bara att slappa och ladda upp för ännu en ny skolvecka, som jag inte ser fram emot. Men, snart har jag klarat av hela första året och det känns skönt..

GE MIG SOMMAR NÅGON!

17:27 onsdag!

Om ni läste gårdagens inlägg så stod det ju att jag skulle överraska robin med mat när han kom hem,, ja det slutade inte riktigt såå,, efter hans träning så skulle tydligen magnus med hem till han,.. så de blev att lägga undan maten,, för det slutade med en fotbollskväll här,, med ida-marie, henrik, bonga, david, robin & jag... vet inte ens hur det slutade, för jag var inte så intresserad av det så.. sen när hela gänget dragit så blev det äta mat för min del, sen mys i soffan till csi! det är en standard varje kväll CSI!:) hhiihii..

idag så började robin jobba klockan 9, men jag sov så gott vidare när han drog,, vaknade av att något öppnades, då var kl halv1 och robin hade slutat.,, jeep då vaknade jag.. det var fruktansvärt gott att sova länge vill jag lova..sen låg vi i sängen och kollade på några filmer, inte direkt va jag ville se men det funkade väl.. hhehe..

buhuu, jag får inte träna idag heller,, snart blir jag riktigt arg och tränar ändå! så de så...


hohoo, hur blir det till helgen,, fest?? JAAAAA.. vart????

19:45 tisdag

Blev ingen sandra idag:/ hon hade inga pengar :( men vi ska hitta på något en annan dag ist!.. ist så blev det sing star med syrran typ hela dagen haha.. jag äga henne på de flesta låtarna.. nu har jag hittat hem till älsking igen... ska överraska han med mat när han kommer hem.. jag antar att ni kan gissa, iaf de som läser min blogg haha.. Nu sitter jag med ansiktsmask,, och det är så skönt åt ansiktet!:O haha....
nu ska ja kolla på någon film!:)
hejdå

12:27 tisdag!

Kan ju säga att måndagen var en riktig slapp dag för mig och robin, vi vaknade och gick upp kl2.. oj oj.. men det var riktigt gött att sova ut så länge vill jag lova..då drog vi ungefär direkt till ica och handlade lite mat..blev lasagnett, eller hur de nu stavas hehe... det var (Y).. sen blev det att ligga i soffan igen,, kollade på massa csi, numbers, cold case.. så vi kom inte i säng förens 3 i natt.. och stackaren som skulle upp 9 och jobba.. heheh.. själv fick jag ju sova=) såå gott....

Idag så kommer sandra in till mig,, vet inte va vi ska hitta på direkt men,, det blir nog(Y)..
nu ska ja be mammi hämta mig här..

hejdå

bilder

Här kommer det lite bilder.. fick äntligen in min mobil.. så ja kunde lägga in lite bilder iaf..:P
hehe..
 &&
sandra & malin ............sommar bild på mig och alex..jag med nyfärgat hår:)

15:54 söndag

Matchen idag slutade 4-3 till oss,, kan ni fatta hur skönt det kändes eller? helt otroligt...så nu är det ganska klart att vi slipper kvala & det är huur bra som helst det. Kunde dock inte spela någonting alls på hela matchen,,är sjukt besviken, men så går det när ens hals inte gör som man vill..det vill säga hooosta... Nu så blir de ingenting spec på hela dagen,, ska bara va här hemma och ta det lugnt.. ska nog dra på en film och bara mysa med mig själv! hehe..ska nog försöka plugga lite, men det går ju som det alltid brukar det,, att jag slutar här vid datan och inte pluggar någonting alls.. men, jag har lovat mig själv att ja ska plugga massa mycket idag. Vi får väl se hur det går med den saken.
Nu är det ju lov också, skönt att kunna sova ut nästan varje dag. Harbara två träningar också, som jag har lovat mig att försöka vara med på...hoppas på att hostan är borta då iallafall,,,till helgen så blir de match och sen fest! så sjukt bra, behöver det nu känner jag...fest med lite roliga personer, så ja slipper sitta hemma och bara tänka på allt som ja inte borde tänka på...tack till er!=) Vet inte vad jag ska skriva mer nu, bara att jag har hittat bra musik, alexander sköld & Jonatan Fagerlund.. det är bara något speciellt med de låtarna,, vet inte riktigt vad,, men  det är sååå (Y)

nu ska ja sticka härifrån,, blir duschen sen mat sen :@ japps hejdå..
idontknowanymore

så braa


en riktigt bra låt.. och en snygg som sjunger oxå;)

mmmmmmmmm

känner inte för att skriva om någonting nu.. :S  finns orsaker till det..
känslan finns fortfarande inuti mig, den vill inte släppa.. känns lika
varje gång.. vill få iväg den,.. men, orsker finns .:(

13:16 torsdag!

Japp, och sjklart så vann vi matchen igår.. med 5-2 över skoghall! Det kändes så gött verkligen! Men jag spelade dock bara 14min i första perioden, för min hals tog slut då, hostar som aldrig förr :/ På kvällen då så fick jag världens magont, visste inte vad jag skulle göra verkligen.. åkte hem till älskling och min magont släppte lite grann iallfall!.

Idag så blev det ingen skola för mig, hostar lika mycket ännu, och det gör så himla ont i bröstet när jag hostar :/ usch!.
mamma kommmer snart hit med lite mat.. makaroner och köttbullar och korv..
gott att få lite mat imagen... ikväll vet jag inte vad jag ska göra,,skulle ha vare med ida-marie på dans, men jag tror inte att det går nu när min hosta håller på!:/..Får hoppas att jag är bättre nästa vecka så kanske jag kan följa med henne då!:D

Och till veckan så har vi ju lov, då blire boda borg, sen kanske lite andra grejjer,, det är så sjukt gott med lov alltså.. behöver ett litet lov nu..

Jag vill utomlands, snälla gör så att jag vinner massa miljoner... det skulle ju inte vara helt fel det.. =) .

Imörrn så är det fredag,, jaru, vet inte riktigt vad jag kommer hitta på då.. blir väl kanske att göra något tillsammas med robin..det är ju alltid lika mys tkr jag,, så det gör mig ju ingenting direkt.. hehe....
nej nu ska ja lägga mig ned i soffan och kolla på tv och kanske klä på mig lite mera kläder,, börjar bli kallt nu!:O

heeejdå... du e underbar!=)

tråkig svenska lektion

OM DIG:
1. Namn - Elin Anna Karolina Larsson
2. Bor - Filipstad
3. Syskon - 1 syster
4. Ålder - 16 snart 17
5. Född - 5 juli
6. Ögonfärg - bruna
7. Längd - 164
8. Sko storlek - 27
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - kräfta
11. Hårfärg - Brunt

DAGENS..
1. Låt - ingen ännu
2. Saknad - <3
3. Kläder - tights och peak tröja
4. TVPogram - knight rider?


SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - nä
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - jadu?
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - ne!!!!
4. Du ger mycket komplimanger till andra -  jaoo
5. Är du nöjd med ditt förnamn - duger allt
6. Du tycker att du själv är smart - klart:D
7. Vad är det sämsta hos dig - lätt sur/svartsjuk mm..
8. Vad är det bästa hos dig -  oftast glad??:P
9. Har du bra självförtroende -  nää :/ lite bättre nu än förut iaf!
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn -  inte mke längre
11. Du tycker om att vara med tjejer - jaoo
12. Känner du dina grannar - yepp
13. Svär du ofta - aaaa
14. Gillar du skolan - duger nu iaf.
15. Har du någon gång skolkat - jaaaaoooo!
16. Spelar du något instrument - nää
17. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - gymnastik, fotboll, simning, innebandy typ
20. Har du några tatueringar - japp
21. Hur ofta tittar du dig i spegeln om dagen - händer
22. Tycker du om djur - joo då

BRUKAR DU..
1. Sova -aa
2. Ta mediciner du inte borde ta - nää
3. Röka - nej
4. Snusa - nej
5. Dricka - händer
6. Skada dig - nääj inte med flit
7. Klä dig i svart - jo då.
8. Hata folk - nej.
9. Lita på folk - finns några
10. Skada dig med flit - nej
11. Drömma mardrömmar - ja, händer
12. Gå i skolan - joo
13. Gå i kyrkan - nä
14. Ljuga - nej
15. Vilja dö - nejdå

NÄR..
1. Åt du senast - kvart över 9
2. När läste du en bok senast - hmmm..?
3. Köpte du något senast - igår
4. Svor du senast - igår
5. Sjöng du senast - igår
6. Klagade du senast - morse
7. Klantade du dig senast - ett tag sen

HAR DU..
1. För många vänner - har dom som jag vill ha
2. Förföljelsemani - Nej
3. Någon  sjukdom -  nej!?
4. Skadat någon - ?
5. Färgat håret - ja
6. Några piercningar - ja
7. Några tatueringar - ja
8. Egen dator - ja
9. Gjort bort dig rejält - hänt säkert

ÄR DU..
1. Snäll - jao då!!?
2. Snygg - neeej
3. Söt -  näääj
4. Lång - nej
5. Kort - ja
6. Klantig -  nej
7. Tönt - för fan:)
8. Tjock - jag är då INTE smal iaf!


10:12 tisdag!

Jahapp idag är det då tisdag! och det har gått ännu en dag på denna vecka. Det är bra, dagarna bara rinner på. Visst är inte det helt fel men det känns som om man missar så mycket!? Det enda jag gör om dagarna är ju att vara i skolan träna äta och sova typ? det känns som det iaf... Idag så började jag kl 10,, fick vara hemma den första lektionen eftersom jag var och tog sprutor igår.. nu har jag som sagt värsta knölarna på armarna... och det tycker jag inte om,, kan knappt sova på armarna ju! usch.. men detta hjälper mig ju på sommaren iallfall så det är ju ett stort + ! =) Shoppade lite i karlstad igår iaf, en jacka och en t-shirt! Sen så skulle vi tilll mina kusiner, men det blev det ingenting med för carina jobbade , urban jobbade, fanny var på handboll och william var på någon träning.. så det blev att åka direkt hem ist.. där blev det att färga håret.. eller ja slinga, men de blev då lite fel bara,, hehe.. men det syns inte så speciellt mycket men.. hehe..
idag så har jag träning efter skolan ,men jag ska inte träna.. får inte :/ men jag ska pallra mig upp och kolla iaf...
nu så orkar jag itne skriva nå mer.. ska sticka.....har ju svenska nu egentligen, men ork nu.. jag är trött ju! klockan är ju lite..
sen har vi bara engelska kvar, sen slutar ja! wiiiieeee....

hejdå

Har tråkigt

Utmaning!


Regler:

1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade

Sanningar om mig själv

1. Jag är ganska så envis!
2. Älskar sommaren!
3. äter inte godis!
4. blir lätt svartsjuk!
5. Bråkar ofta med mamma!
6. ganska blyg!
7. hatar ärtsoppa xD haha..

(Den som vill får svara)

Mums så gottt!


jag är aldeles kär i jordgubbar!! (:

08:40 måndag!

Är i skolan nu, har svenska.. Men jag orkar inte göra något just nu.. är "typ" klar!:) så jag tänkte att jag kunde berätta lite om min helg!

Lördags:
Hur rolig dag som helst, först träningspass på 2timmar , core, body step. body pump.... Kan ju säga att jag har GANSkA så mke träningsvärk, både i magen och armarna och allt.. hehe... men det var j'tte kul verkligen!:) (Tack till madde som fixade det!! ) sen så blev det att dra hem och duscha,, sen ner och äta pizza med laget, skrattade mycket. oj oj oj=) sen hem till Linn.. Det är nog världens mysigaste lägenhet:O så fiiin!! och det var hur kul som helst där! Måste verkligen göras om asså! :) Kom hem vid 2 någongång tror jag! LYCKAT!

Söndags:
Då blev det att skynda sig upp när vi vaknade,(vaknade halv 12 och skulle gå kvart över12!)  för vi skulle åka på match, robins match i västerås.. Det blev jag sandra och ida-marie. Det var även mer folk med, vi var iaf en liten hejjarklack med! haha... vi skulle egentligen ha haft en egen buss dit , men det blev att åka i spelar bussen ist.. och det var lite smått kul kanske!??. Blev att kolla på film både dit och hem.. Just ja, måste ju även säga att grabbarna förlorade med 6-4 =/ De hade otur.. Men nu är det bara att lada inför matchen på lördag!

mitt lag har match. på ondags i skoghall, lördag=hemma, söndag=hemma.. Nu blire många matcher.. Jag som inte är frisk ÄNNU!!!!! det vill ju aldrig försvinna!

Idag är det ju måndag, går bara i skolan till 14.00 ist för 15.00 för jag ska till karlstad och ta sprutor. Vilket jag inte vill:/ har knölar på armarna!!. Sen blire att käka mat på ikea tror jag , och sen träffa mina kusiner.. När vi kommer hem så kanske ja ska färga håret!! Det är väldigt nödvändigt!!!!!!!

Nu måste jag göra någon nytta här..Heydå!

ooooh....


Jag tycker denna var riktigt bra:)

11:10 lördag

Då är det lördag idag då!. Sitter och väntar på att sandra ska kommma och hämta mig, så vi ska åka ner till träningsverkstaden, och träna core, body step, body pump ? eller något liknande.. och det är med laget! Ser fram emot det..
och sen ska vi käka pizza vid 5.. sen blir de fest vid 7 typ!:) så denna alla hjärtans dag, tillbringar jag då inte med robin tyvärr.. men så är det.. vi har så mysigt tillsammans annars oxå så .. :)
och jag ska sova hos han inatt! , Han är helt underbar person!!!!
Men nu ska jag kila iväg och göra mig i ordning innan sandra kommer hit...

Jag är Glá idag! :)
hejdå....

14:58 fredag

oooh, äntligen helg igen,.. denna helg kommer bestå av:
innebandyspelande
festande
innebandykollande
& sjklart MYS!
:)
denna  helg ser ja verkligen fram emot!=)
Nu ska jag och mamma åka till ica
och handla lte,, sen ska jag till robin!..
sen kväll blire match mot sunanå!
VINST tack...de behöver vi nu!!

hejdå!(:

underkläder....

Beställt lite underkläder från HM&ELLOS!




hade även beställt lite mer,men som tyvärr var aldeles för stort:/ vilket
var jättte synd..men men.......

22:06 tisdag

hamnade här igen efter en ganska jobbig men ändå slapp träning, en oseriös kan man väl kalla den!? men det är ju inte så ovanlig...såååå...?
efter träningen blev det hem och duscha ssen kom pappa och hämtade mig, och vi åkte hem.. jag kollade lite på vad som mamma hade köpt till mig, det blev en hel del.. och jag är mer än nöjd!:) en såå sööt tröjja med snobben på:D haha... sen lite annat småttt och gott.. sen blev det att åka till ica och till mormor med pappi,.. hämtade ut lite grjjer som hade kommit.. men underkläderna jag beställt var inte va jag tänkt mig!:O blir att genast skicka tillbaka det!!!! Lite surt! men bikinin passade litti iaf! nu väntar jag på min andra bikini och mina andra underkläder från HM!
Jag har kollat på 3avsnitt av Mia och klara idag, haha de e ganska så skoj asså!? :) hihihi.... nu kollar robin på ngt som jag absolut INTE vill se, så jag fick slå mig ner här.. men det är ju ändå ok eftersom det är bärbar, så ja sitter ju fortfarande bredvid han!! den sorken sitter bredvid mig med sin nyköpta ratt( till sin 740? ) jag och bilar går inte ihop. Han är så stolt över den! jag ser dock ingen skillnad på en "vanlig" ratt och den här über cooola(det är ju iaf vad han kallar den). Hehe,, nej nu får jag väl vara liiiiite , bara lite social med han,, innan han får ryck här :o , hehe.. blir nog att sussa tidigt idag, vi är så himla trötta varje möra,, det är sådär lite smått jobbigt!...

Jag kom på, på engelskan idag så hade vi frågesprort och jag hade mest rätt av alla, 9 av 12! lite smått stolt då:O (men jag kan ju tala om att jag typ chansade på ALLA frågor :O ) jag hade bara turen på min sida idag, det är inte ofta jag har det,, så när jag väl har de så får jag ta vara på de!;) haha.

Lagffeeeesst till helgen då!:) det ska bli kul.... Först 2timmars träning, sen pizza sen ferre!:) det ser jag verkligen fram emot.. sen på söndagen så blir det ju att åka iväg och kolla på grabbarnas match i Västerås.. Go stan! haha, sen är det ju återigen måndag igen, som innebär den rooooliga SKOLAN! not... men snart är det ju lov iaf. det är något att se fram emot..
och på påsklovet så ska vi till trysil, så himla kul.. älskling kanske ska med,,, men det fanns lite som stod ivägen tror jag...vi får väl se!.. och om jag inte ska med dit så ska jag ha"tjejkväll" hemma hos miiiig! det blir nog lika bra det med skulle jag tro.. men det är ju dock ett tag kvar dit , så mycket hinner ju hända innan dess..

den 15 så har vi vare i lag i 9månader! :o hjälp så fort tiden går assåå! men jag är bara glá ..................yes!



14:48 tisdag!

Kort dag idag, iallfall ganska så kort. Hade tyska på möran, den var lugn, satt och muppade vid datorer! sen så drog jag till sjukan med pappa, för att kolla min käke, tur att det inte var nå farlig iaf!:O sen blev de ica och köpa korv,, mums.. sen åkte jag med pappa till slalombacken för att lämna grejjer till syrran.. sen så drog jag hem, hänga där en sävng sen tillbaka till skolan ve kvart i 12 typ! hade engelska då, haha de e såå roligt:D charlotte är nog den bääääääästa läraren på länge, och så ska vi bara ha henne 1vecka till:( fyyyy... nej nu ska jag nog börja springa lite sakta till hallen för att ha en skojsig träning:S
kommer sen.. och snart kommer mamma hem från ullared oxå:D då får ja mig litti grejer:) E ju alla hjärtans dag på lördag med, blev lite till älsk då me!(: puss på han!!

Heeeerrrrråååå.

21:04 måndag

återigen måndag som innebär skola! lika tung dag som alla måndagar är!:/ kom hem o satt lite här.. sen kom muppen hem och då sov vi en sväng.. gott var de,  :D sen drog han på träning och ja la och skulle se en film , men sen när jag tryckt igång den så va den bara 34sek lång :(, nu laddar ja hem the house bunnny:P ...

Söndag: Match mot hagfors hemma, förlorade dock med 3-4 men vi kunde likagärna ha vunnit den matchen. Jag fick en armbåge över munnen/tänderna så nu kan jag knappt äta, de hugger i käken och gör svin ont i hakan:/ Men annars så blev det bara 1poäng för min del! Efter matchen blev det att åka hem och plugga lite, och sen bara ligga i sängen och ta det lugnt! Blev att dra hem till robin på kvällen och sussa där som vanligt<3(: , vi kollade lite på the break up eller ngt liknande(jag och filmnamn går inte riktigt ihop om man säger så:O) 

nu ska ja se filmen! :)

mitt huvud dör!

jao så är det vekligen, jag har pluggat matte i ungefär 3 timmar för att försöka fatta något, och jag kan ju säga att jag gör framsteg iallafall. och det känns bra. Men jag är långtifrån att fatta allt den dära skiten. men men, bättre att fatta litegrann än att inte fatta någonting.
och det är inte långt kvar tills melodifestivalen börjar heller, grymt gött. då blire fruktis sallis. :D
hejdå .

du är speciell på ett konstigt sätt ;o haha x)

16:27 lördag

hej igen, nu har jag hittat hit, men denna gången sitter jag vid MIN dator hemma i mitt RIKTIGA hem. haha! Har nyss vare vid ica och handlat hem lite grejer, blev dricka , massa frukt och mat.
För jag har bestämt lövbiff , skruvade pommes md. sås och fruktsallad till efterrätt, mums så gott det låter! heh..
Måste ju mysa till det lite nu när jag för en gång skull är hemma! =D , i mörrn har vi match oxå, hemma mot serieledarna HAGFORS!. vi måste vinna den:o

o, jag har så förbaskat ont i munnen, :O under tungan asså,,har en "blåsa" eller något precis under piercingen , asså jag tror jag dör snart, har så svårt att äta:/ har haft det i 3dagar snart. usch:( vill att den ska försvinna, jag HATAR det! men jag vågar inte ta ut piercingen heller, är rädd att de ska växa igen för mig, och de vill jag verkligen inte!:O

Nu ska jag dra och käka god mat och sen plugga matte med pappa. JAG BEHÖVER STOR HJÄLP! antingen är det jag som är så trög eller så är det frågorna som är svåra?;)
haha, och ikväll blire att kolla på melodifestivalen me!:)
.hejdå era töntar:D <3

12:34 lördag

Nu har de gått ett par dagar sen jag skrev någonting här ju. Dålig stil av mig liksom. hehe. Men jag har inte orkat berättat allt här.
I torsdags var jag i karlstad med sandra, det var skoj, köpte mig tights och ett linne, och så träffade vi stefan en sväng. :) när vi kom hem blev det inte så spec mke, drog hem en sväng och sånt, sen blere pizza på kvällen och film!
sen på fredagen så åkte jag till karlstad igen, men med sandra, olsson,jennifer,sara,och malin. det var skoj, blev att hänga lite på Jb (John Bauer) , träffade stefan & filip och emelie och lite andra folk, träffade Jesper också, det var längesen man såg honom:O lika litten som vanligt haha:D
på kvällen när vi kom hem så blev det att inte göra så mycket, förens det bar av att kolla på dam-magtchen! som de tyvärr förlorade med 7-6. Haha det var så kul, robin hade en lott som det stod 6-6 och, i matchen så stod de 6-6 när det var 12sek kvar av sista perioden. men sen gjorde skoghall 7-6 haha. så han vann ingenting, haha sur han blev då! HAHA.

Idag då, lördag då ska ja inte göra så himla mycket, blir att ta det lugnt bara, plugga lite oxå:O det måste jag verkligen göra nu. Kanske är lite slarvig med det, men men, de ska de bli ändring på har jag bestämmt! hihi..
Robin åker till sälen idag han, och kommer hem i morgon kväll någongång. det märks.

nu ska ja och robin käka frulle! hejdå

hihihih...

Såg en bild som Garson
la upp på mig och robin,
här var vi inte ilag.
men var på rätt väg iaf.
bilden är tagen på
en av hans fester
när vi sjöng sing star!:)

18:43 tisdag

skolan idag var ganska så slö, försov mig första lektionen också, det var ju synd;P så kom till den andra, då hade vi svenska , satt bara ve datorerna då, efter det blev det engelska, pratade litti bara, inte alls en ansträngande lektion, tack och lov. våran lärare var sjuk så vi hade vikarie. hhehe..
sen så hände det inte så mycket meer för min del. och så inte så mke mer har hänt sen jag kom hem heller, lögge i soffan och kolla på tv, laddat ner lite filmer som jag ska kolla på snart, eftersom robin har dragit på träning.. ska antingen se;Stomp the yard, eller Thomas Järvheden? eller ngt liknande heh. sen när robin kommer hem så blir det att kolla på Kevin and Perry go large? hmmm, inte en aning vad det är för nått men det blir nog säkert bra de:p

Vad heter ni?  elin & robin

Hur träffades ni?  på stan 6juni? eller nått liknande

Hur länge har ni varit tillsammans? 9 månader den 15feb

Är ni förlovade? Nej

Bor ni ihop? nej, men jag är hos han 24/7

Har ni barn? nää

Har båda körkort? bara han

Isåfall, vem kör bäst? jag ändå:O nejdå

Kommer du ihåg er första kyss? oooyes(a.

Vem sa "Jag älskar dig" först? han

Vem är äldst? robin

Stjärntecken? Stenbocken& kräfta

Vem fyller först på året? han

Vem är längst? haan

Vem sjunger bäst? jadu

Håller ni i handen på stan? joda, ibland

Var nån av er oskuld när ni träffades?  yess

Kände ni varann innan ni blev ihop? jao, va vänner ett tag innan vi blev i lag

Vad har ni gemensamt? finns att saker

Blev du kär i första ögonkastet? tog ett tag:/

Har ni någon speciell låt? några finns de som påminner mig om han

Har ni några "fri kort"? absolut INTE!!

Har ni stora framtidsplaner? nja nej pratar inte mke om det! tar dagen som den kommer:)

Har ni gråtit i varandras armar? de har vi faktiskt.

Har ni varit utomlands tillammans? nej inte ännu tyvärr

Vilket är ert bästa minne? vet inte riktigt. alla är (Y)

Vem lagar bäst mat? han tror ja, :p

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? träningar, tv/film mat och mys:)

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? jo de tror ja allt

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?  nej inte såå värst

Blir du lätt svartsjuk? Hm de blir jag, beror på vilken situation.

Brukar ni bråka? beror på

Ringer eller SMS:ar ni mest? sms

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? han är perfekt som han är!(:

Vad använder ni för preventivmedel? p-piller!

Brukar nån av er prata i sömnen? de har nog hänt JA!:P

 

fick bara lust att svara på den! men nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, ta en ipren:o, sen så blir de mysa ensam framför en film iväntan på att han ska komma hit.

den 15feb blire buss till hans/grabbarns match i västerås, jag sandra och kanske om ida-marie ska med oss:) sen är det även många mer som ska med, skoj de skoj de! <3

Älskar dig min MUPPI<3


16:33 måndag

Jaha, nu har då skolan dragit igång igen, och idag var det fruktansvärt drygt. Inte svenskan, för då satt vi vid datorerna, sen hade vi data, (som vi alltså oxå satt vi dator) sen så hade vi samhäll, man fattar ingenting, sen hade vi historia som man absolut inte fattar nått av. Det är såå drygt att sitta och "lyssna" och ändå inte fatta något. hehe.. usch så jag klagar.
nu är ja hos robin..

skriver mer sen :)

ÄLSKAR DIG.

00:48 lördag / söndag

Först idag blev de nykroppa med ida-marie och henrik, när vi väl kom dit blev det att hämta upp lille magnus oxå;) vi skulle kolla på mitt lag som mötte nykroppa! de blev 7-3 till stan (Y) GÖTT.  sen blev de hem till robin en sväng, sen så kom magnus hit, då blev de att hänga lite och kolla på ace ventura. sen så ramlade det in mer och mer folk hur längre kvällen gick. Men jag var nykter :/ var ingen mening att ja skulle drick eftersom ja inte kmr in i parken, och det var ju dit alla skuklle dra. Men jag fick tillslut i mig litte och drog ut på ensam hand med ols;) det dög allt de med.
kvällen var (Y).

hejdå

RSS 2.0