U | sch..

Livet känns lite upp och ner nu, men sånt händer alltid när man minst anar det.  Men är så glad att vi är vänner ändå.. Du betyder fortfarande nått för mig Robin! <3 vi hade en bra tid tillsammans!:)

T | ack...

mitt beslut varierar nu igen. jag känner mig inte säker. känner mig svag för allt.

kvällen igår blev la bättre än tänkt om man säger så! jag behövde den kvällen med ols! kvällen blev vääldigt lång men skit bra. nu är det bara ett svåraste kvar.

heydå

S | uper..

Jag har kommit fram till ett beslut nu, jag hoppas jag gör rätt. Men det känns så iallfall..
14:39 lördag!
kvällen igår blev lång, först ute en sväng med ols, kallt men och rätt dött. men ändå skoj!? När jag kom hem(?) :S , (robin) så satt jag vid datan, tack att du förstår<3! sen runt halv 4 somnade jag.
Nu har jag inte gjort nånting.. duschat och dolat och packa lite grejer som ska HEM till mitt hus. har inte ätit nått sen kl 4igår. är inge hungrig heller så det är bra.

utgången ikväll ska bli bra! heydå...........................................................

R | uskigt gött..

Det kan man ju verkligen säga, riktigt gött väder ute. En promenad i solen som steker och en glass i handen. Precis vad jag och ols gjorde idag. Kan ju säga att det vart riktigt gött. Efterlängtat.
Nu de senaste timmarna har jag väl inte gjort något speciellt!? Suttit framför tv:n och bara glott typ hehe.
ikväll blir det väl inte direkt nå mer spännande. Robin åker till sälen hela helgen, så jag är helt själv inatt. lite tråkigt, men vaddå, jag överlever lätt.
JIPPIE. JAG är lite glad. Det ser ut som att det blir utgång för oss i morgon. och jag längtar;) heh! ^^
nu ska vi äta mat. heydå

Q | qqq....

13:02 torsdag!

Blev att städa hela lägenheten igår och sen gå ut och gå en sväng, var riktigt gött!

Efter de så blev det att göra sig i ordning för en tripp till ica med ols och mc.

blev att handla hem grill grejjer. sen blev det att grilla hemma hos mig. Det gick allt att äta haha. sen blev det att åka runt och köpa marshmallows. för konsum, där fanns det inga såklart, sen statiol, fanns ingenting.. då blev det ica, köpte tilloch med 2 påsar förde.. haha.. btw, vi cyklade x)

Idag är det torsdag... hmm, på listan idag står det ner på stan med ols o mc!=)

men nu har jag inte tid här mer, hey då!


P | ffft..

12:54 söndag!
kvällen igår, dög till stora delar! sen fanns det delar som man bara vill glömma!
idag är det då söndag, och ja ska inte göra ett piss, kanske ut en sväng med ols ikväll om jag orkar. vilket jag nog kommer att göra.. hehe..
nu tappade jag lusten att skriva här. heydå

Livet var myck enklare när man var liten.

O | trooligt..?

Jag kanske är dum som bryr mig, som håller fast? jag vet inte. jag vågar inte chansa. Ibland önskade jag att jag var stark.

ikväll så lutar det åt att sandra kommer in och gör mig sällskap! och det tycker jag om.
vi har inte setts på hur länge som hellst! hon är den bästa som finns verkligen!

heydå.

N | ämen..

13:33 fredag!
Karlstad i går dög väl. Var lite skoj då och då.  När jag väl kom hem gjorde jag ingenting.. blev bara att kolla på tv litti, sen sov ja. gött vill ja lova.
idag så har ja inte gjort nått, och ja kommer inte göra nått heller. ska väl bara se på tv och ta det lugnt och sånt. som jag behöver när det är lov.
i mörrn ska vi till mormor, vi är bjudna på mat. Alltid mumsig mat där!

heydå. *besviken*

M | assssa kul!

15:28 torsdag!
gjorde då min sista dag i skolan för denna vecka, och för nästa vecka också.. gud så skönt. LOOOV nu då! Bara att njuta av tusan.
Ikväll ska jag guldfisk - ols och power - katro till karlstad, häng för hela slanten!
i mörrn så ska ja väl va med robin? om han inte har annat planerat.
på lördag blir de nog lugnt skulle jag tro. men det blir desto mer häng
på både måndag och onsdag! vilket jag hoppas på iallafall! hihi..
LOOOOOOV och jag är super nöjd!

heydå!!

L | ääättt ägt!


gött väder var det ute.. haha riktigt skön video katti laddade upp på facebook.
jag som filmade, så jäkla kulx)
(bilden tagen igår)

K | alaaaas bra!

Bild från i lördags

GULDvärt!


J | ag längtar..

12:12 onsdag!
Jag
längtar tills jag fyller år, jag vill ha pengar och jag vill ha nya grejjer!? Hm, hur ska jag förklara grejer? jag önskar mig en ny och bra kamera. det gör jag verkligen, sen vill jag även ha massa pengar. sen, parfym, och smycken tror jag. =)
men det är ju väääldigt länge kvar tills jag fyller år tyvärr. Det är hela 87 dagar, men tiden går fort som tur är.
Men innan min dag kommer, så ska vi ju hinna med
påsklovet, kmr bli bäst!
sandras födelsedag,
studiedagar,
falun cup,

massa härliga vår dagar,
andra och mysiga dagar med dig,
det är väl de som jag kan komma på just nu iallfall, men det finns säkert någonting mer som jag verkligen ser fram emot, men ja kan inte komma på det nu iallfall.

snart så ska jag och mupp åka till ica och köpa löfbiff , vi ska äta klyftpotatis och sås o lövbiff. mumman säger jag då!!!!
ikväll ska jag inte göra något speciellt?

vill göra om min blogg nu, men jag har ju inga fantasier alls!? men de kmr väl någon gång om typ 10000 år kanske.
heydaa.

I | ngen innebandy..

Slutade skolan ungefär 20 över 1 idag, då drog jag hem.. ja och robin satt och pratade lite och så, sen bestämde vi oss för att åka till karlstad, javiisst gjorde vi det. Så det blev ingen profil träning för mig idag...Väl i karlstad hitttade jag bara ett par skor.. men ja gillar´t. Muppen själv hittade ingenting, mer än nått tråkigt grejs till sin motorcykel?!?.  Sen blev det ju självklart att käka på burger king. DET vanliga. En hamburgare, mellan pommes och en litten cola, dock fick jag en mellan idag, fastän att jag sa att jag skulle ha en litten! Satt ute i solen och åt. göör gött..
nåväl, när vi hade ätit klart begav vi oss till två olika motorcykel affärer, som jag då anser ganska onödigt!;) haha.. men ja var tvungen att ställa upp o bli med! skynade oss hem för att kolla på innebandy på tv:n, och javisst gör vi det just nu, men ja tröttnade efter ett tag, och då hamnade jag här. så kan de va.
heydå!

H | jälp va tråkigt.

10:34 måndag!
aaah, det är dyng drygt med data, men jag är iaf klar med allt som jag ska göra. och det känns bra. snart har vi mat. då är det fisk gratäng, och det gillar vi alla mest:P yeeah.. :S

får hoppas på karlstad i mörrn med mupp.. måste köpa mig mjukisbyxor och skor. så man kan iaf hoppas.

heydå

G | reat!!

20:34 söndag!
Helgen var mer än perfekt! Hos julia var bäst! Något bland det roligaste på länge! helt klart. Finns inte så mycket mer att skriva om det. bilderna finns på min bdb.

sovit sovit och sovit, det är precis va jag har gjort idag. ätit lite också. sen bara slappat och tagit det lugnt.  färjestad vann idag med då. det är ju inte helt fel:D wiiiieee...nu så kollar jag på wipeout. inte så rockigt men det får duga.

nu orkar ja inte skriva mer.. heydå..

F | ärjestad!!!!

FÄRJESTAD vann igår. och vi älskar´t =)
12:31 Lördag!
Just nu laddar jag för att åka till mormor o käka mat och grejjs, sen för att dra ut och hänga med guldfisk ols!:D
weeeeeeiiiiiiiiiiiiieeeeeeeiiii:D
hejdå!

E | jjja färjestaa.

HEJJA menar jag såklart! haha! Nu måste de vinna ikväll tkr jag, eftersom jag ska ta mig tid att kolla! hamnar även i nykroppa, det är där vi skulle kolla , jag ols och fler.... blev dock inge karlstad idag, vi kände inte att vi ville slösa 120 spän för att hinna vara i karlstad i en timma, jämt lite bortkastade pengar. men men, blir karlstad med mamma om ett tag iaf.
nu ska jag göra mig klar för en resa till ica med mamma och köpa hem lite gött o äta!

heydå!

D | umma bil..

08:43 fredag!
Blev ingen fotboll igår då som sagt. & ingen solning blev det heller. Men att övningsköra blev det. Och det gick ganska så bra, om man räknar bort de två gånger som jag fick kärringstopp, mitt i en korsning också. Det var ju mindre kul. + att jag hade en bil bakom mig. haha, men sånt händer tyvärr. på kvällen blev det inte så mycke, kolla på tv med mamma, och sånt.
Idag blir det att kanske åka till karlstad med olsson, eller så blir det nykroppa på kvällen. Det har vi inte planerat ännu.
Men nått av det blir det, så de spörs.
heydå

C | heet..vad heter?

hade nationella prov i engelska, muntligt, gick väl som det gick. Hoppas på att det gick lite bra iaf. Annars har det väl inte hänt så speciellt mycket denna dag. Vilket inte är så himla ovanligt. Hade profilen idag med, var så lite folk så var tvugna att låna med lite killar. Mitt lag vann, men dock inte tack vare mig! hihi...Nu skulle jag snart igentligen på fotbolls träning, men det blir inget, eftersom vi har kommmit på att det inte skulle funka ändå till sommaren, eftersom jag har pollen =/. Så där sket sig de. Var ändå lite fundersam på om jag verkligen skulle börja, men där fick jag svaret.
Ikväll blir det att sola med sis kanske, och sen övningsköra om jag orkar de:P hihi...
Till helgen kommer det bli bäst! <3 Hoppas jag på iaf...
Fredag - kort dag, karlstad och grejjs med ols.
Lördag - utgång och grejjs
Söndag - övningköra och mysa
det tycker jag låter bra iallfalll. Lite små nöjd!

heydå!

B | ara sooommaren..

Det är så himla fint väder ute ju, men snälla kan inte sommaren också komma nu, tack! Det bore så gött de!.
Sitter just nu i en datasal med grinch katrin och guldfisk ols. Lite drygt kanske, är inge folk inne denna tid på dygnet hehe. Idag blir de att träna både innebandy/fotboll sen blir det kanske att övningsköra. Om inte klockan blir för mycke,, vilket jag inte hoppas på.

RSS 2.0