<3

SNART ÄR DET DAGS ATT KOLLA NÄR MIN UNDERBARASTE ÄLSKLING SPELAR SIN ABSOLUT FÖRSTA HEMMA MATCH :D <3 SEN BLIRE MAT OCH MYS MED FILM:)

13:32 Fredag!

Nej, ingen skola idag heller. Känns som om jag har haft helg hela veckan. Det har varit så skönt.
Just ja, jag måste få i mig något att äta nu, innan jag hungrar ihjäl. det vore inte så skoj. Får hitta på någonting själv, för robin var nyss med henrik nere på stan och käkade, och nu sitter de hemma hos han och spelar tv-spel. Så ja roar mig på eget vis hehe..
Duschen har jag klarat av iaf, nu återstår bara käk, smink och frisyr, sen kanske jag ser ut som en vanlig människa igen, vilket jag inte har gjort de senaste dagarna hehe, morgonfrill, trötta ögon och shorts, det är nog min klädsel det.
Det ska bli gött att komma ut lite ikväll, blir ju att kolla på innebandy match, skoj det, och ja får inte spela min ikväll och inte den i morgon :/ mot nykroppa, så tråkigt. men jag hoppas på att mina tjejer vinner det där nu, jag ska åka och kolla på dem iallafall!  GO GIRLS!

hm i mörrn är det lördag också, vet inte va jag ska hitta på? robin ska väl supa tror ja, så vet ej va de blir för min del:/ . kanske blir att dra ut också, men har tyvärr inget att dricka. men men,  får väl se:/ om någon har förslag på va ja kan göra, så var inte blyga, SKRIV DET!!!
nu ska ja kila.. hejs svejs.

19:08 torsdag

Och så hamnade jag här nu igen då. En dålig vana jag har att sitta här hela tiden. hihi..men vad ska man göra när det inte är någonting bra på tv, robin är på träning och jag inte orkar gå ut och röra på mig. Då ser jag ingenting mer att göra.
Jag (robin) håller på att ladda hem en film nu som vi ska se i sovrummet ikväll! :) Never back down, jag har hört rykten om att den filmen ska vara bra, vad vet jag, har inte sett den..Men jag får väl lita på de andra =). Blir även en liten bit kladdkaka till filmen, jag har nyss vispat grädden, tror nog att jag var lite för duktig, den såg ut som smör nästan:O oj oj..

Trött, konstiga känslor och allmänt borta, det är nog min dag det. Som sagt ingen skola idag. Har bara luggit i soffan hela dagen, men jag och robin fick i oss en bit pizza förut iallafall. Han har sovit sen han kom hem, och jag har lögge i soffan och kollat på alla möjliga program på tv:n , och bara längtat. Men det konstiga är att jag inte vet vad jag längtar till/efter.
Känner mig bara spänd efter någonting, men för vad? vad är det jag vill? kan det inte finnnas någon som har svaren? för jag har dem ju tyvärr inte.  nog tjatat om det.

Nåå, min hårfärg/frisyr. jag har snart damp på att jag inte vet vad jag ska göra. Är lite smått avis på ida-marie som ska göra hårförlängning i morgon:O Vilket jag också hur mycket som helst vill göra. Men "vågar" inte:P
När jag och robin kollade på tv:n igår så såg han en ssnygg frill till mig, det var typ brunt hår med två röda slingor ungefär framme vid luggen. Men om jag ska ha så, måste jag ha sne-lugg annars ser det bara dumt ut. Så jag har lite att fundera på just nu. Men jag vet inte riktigt om jag vågar ha rött i håret, inte för att det ska bli i hela håret men ändå:D
På tal om hår färg och klippning, så färgade robin håret på sig själv igår, och han klippte sig, med LITE av min hjälp i nacken. Han blev så söööööööt såååå hihii...

Nu ska jag krypa ner i soffan under täcket och kolla om det finns någonting som går att kolla på.
hej då. puss på dig min underbara älskling!<3

12:45 torsdag!

Ingen skola för mig idag heller, men jag kanske ska försöka gå dit i morgon, vi får se! Gick upp för ett tag sen så det har inte hänt så spec mke för mig denna dag, men jag kanske ska tvinga med mamma till ica sen och få lite köpt hem hit till mig och robin. Det är aldrig helt fel hehe. (: . Sen så ska jag nog bara ligga i soffan och kollla på tv, Det finns nog ingenting annat som jag kan göra. Robin kommer inte hem förens drygt 4 heller.  Undrar allt va vi ska käka idag, igår vart det potatisgratäng och köttbullar. En av våra såkallade favoriter hihi. men jag föredrar nog att ha kyckling till istället för köttbullar.
men nu kom han hem, och klockan är bara 1 :D weeeeiii..
så nu har jag inte tid att sitta här mer..

hejdå :)

13:43 onsdag!

Ingen skola för min del idag! jag orkade verkligen dit, jag gör ingenting på lektionerna ändå, :/ orkar inte tänka riktigt än.
får väl se om jag orkar mig iväg i morgon! annars stannar jag hemma då med. hela kroppen är slut, börjar få känning av ont i halsen också. Varför just jag just nu? jag vill vara frisk! har ju träningar som jag missar, 2 matcher till helgen som jag hoppas att jag inte missar.
och jag missar så mycket i skolan som jag måste ta igen. men idag är det ganska så lugnt. hade bara två lektioner som tur är.

jag vill verkligen fylla 18 nu, gå ur skolan och veta vad jag vill göra i fortsättningen i mitt liv, vem jag kommer att va tillsammas med (fhv. robin), vart jag kommer bo, och vilka personer som kommer finnas kvar i mitt liv!
Få börja ta lite eget ansvar. känna sig äldre!. och verkligen inse att den man är tillsammans med verkligen älskar en.
jag börjar fundera mer och mer på detta varje dag. jag vill att allt ska sluta bra.
Jag kan inte klaga på tiden som är nu heller, jag har underbara vänner, en go robin att vara nära, det är mer än vad man kan önska sig, jag vill bara att det ska fortsätta vara såhär bra, och kanske bli ännu bättre. för det kan det bli, det vet vi båda, finns saker vi måste jobba riktigt ordentligt på!
men han är fortfarande en av de viktigaste personerna i mitt liv.

Har en familj som bryr sig! det finns ju inte så mycket mer man behöver ha. Visst skulle det sitta bra med några miljoner i fickan;) hhihi.. Men det är ändå sånt som inte betyder så fruktansvärt mycket!

Jag vill att robin ska komma hem från jobbet nu, jag vill bara hålla om honom hela dagen! (aa..

nu ska ja kanske försöka få i mig något att äta, sen försöka göra om min blogg kanske, och sen lägga mig i soffan och bara längta efter ett fortsatt bra liv och mycket mer kärlek!

14:37 tisdag!

tisdag idag då. usch, denna dag har inte varit rolig, liksom gårdagens:(
mår inte bra, känner mig bara helt inte ok! undrar när det kommer släppa
igen. mådde så bra innan.

ligger bara i soffan och kollar i väggen.
och tänker på allt som går att tänka på tyvärr.
orkar inte va kvar här.
kommer hit igen när jag är på bättre humör.
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
why!?

18:21 söndag!

Underbart! ännu en vinst med vårat lag! Men denna gången var det  U-laget som fick äran! vi vann med 4-2 och det kändes så skönt vill jag lova! Vi spelade bra ungefär hela matchen! Det är mycket bättre än vad vi brukar göra! :D Efter matchen åkte jag med mamma hem och satte mig här en liten sväng innan det bar av till duschen! en riktig lång dusch fick det bli idag!.
Sen satt jag här återigen. Blev inget filmtittande som jag hade sagt! Nyss klämde jag i mig en toast! och det är ju så underbart gott. hihi...
Nu är det bara ungefär 40 min tills min sötnos kommer hit och hämtar både tv:n och mig! hihi.. vi ska ha en tv i hans sovrum också! Mycke bättre, då kan man ju sova samtidigt ju! och det passar oss bra, för det är alltid en av oss som somnar när vi ska kolla på tv! hehe...
Jag måste verkligen göra om min blogg sida, den är så ful. Men jag har verkligen inga ideér på hur jag ska kunna göra den. Allt är så komplicerat tycker jag! Det tar ju sån tid. hii.. men jag ska allt ta mig tid någon dag och fixa den!
Nu borde jag nog packa i lite mer saker innan robin kommer hit!
Hade bra. Heys<3

21:54 lördag!

har nyss varit till ica med mammai och köpte chips:O måste ju få
vara lite tjock ibland iaf! sen blev det att kolla på något om CArola med henne,
inte för att jag tycker om carola men ändå!.
nyss varit ute och gått!:) det var gött ute nu.
snart ska jag lägga mig och kolla på någon rolig film har jag bestämmt!.

18:19 lördag

Idag var det då lördag. Har spelat match idag , mot nykroppa! och yes vi vann! men de spelade oxå bra, men man kan ju säga att vi var lite bättre iaf! det slutade iaf 3-2 till oss!
Blev en ass för min del! (Y) det duger alltid!
Nu gör jag inte så mycket. jag och min moor ska snart åka till ica och handla lite, vill ju ha litte gotti att äta ikväll(aa.
Nej nu ska ja kila härifrån..
.

Nu blire att laddda om inför i mörrn! Nordmarken hemma kl:14.00 med U-laget!

15:18 fredag!

Oj vad dålig jag har varit med att uppdatera mig här då! men som sagt, jag har inte tid att sitta här längre! och det är bra, för då hinner jag med lite andra saker än bara datorn!.
Skolan den här veckan har gått väldigt fort och det är ett stort +! Redan helg som sagt.

Men jag kan ju berätta lite om vad jag gjorde i går iaf! Det är så långt jag kommer ihåg iallfall haha!
Jaja i går så var jag ju i skolan först. Har en " ny" samhälls lärare. Han är så sjukt rolig, han skämtar och sånt hela tiden! Precis vad vi behövde! tack TURE! hihi.. Efter skolan som slutade 3 så blev det att hämta träningskläder och sen skynda sig upp till hallen där jag hade innebandyträning! Den började ganska så lugnt, men sen när vi väl skulle börja så var det huuuuur jobbigt som helst. springa/armhävningar/situps/höga knän/armträning av nå slag/ grodhopp på tjockmatta. och ja, det var mycket mer, men jag orkar inte skriva allt, då kommer jag att få kramp i mina fingrar!
Direkt när träningen slutade blev det att skynda sig hem och duscha och fixa innan jag skulle vidare till ols. Men först blev det ica och köpa godis glass maränger grädde bananer och lite mer. Sen hem till ols spela guitar hero och sjunga singstar! Det blev riktigt lyckat. Jag och hammarn vann iaf lite över de andra två mupparna (ols och grinchen"katrin") haha..
spelade till ungefär 22.00 tror jag, sen blev det hem och packa lite, sen vidare till robin och sova där!
så var den dagen på ett ungefär.. HELT LYCKAT!..

Idag då, då har jag varit i skolan, hade bara 2 lektioner, matte och data,det var soft. efter skolan så blev det ner på stan med katti ols o alex , vi drog till kina resturangen.  det var riktigt gott! muums , men fy så mätt man blev efteråt.
sen blev det en sväng till tomas kläder. kollade litti men hittade ingenting, väntar tills jag hinner iväg till karlstad ist. finns mycket mer att välja på där!
ikväll blir det träning och sen kolla på match med mr Ä (mr älskling) haha.. där var jag allt rolig!

nej nu ska ja dola med lite annat! Hej svejs.

16:38 onsdag!

Började dagen med matte, jag och ols pluggade som aldrig förr..
men vi är lite sura för vi gör allt rätt hela tiden, men lyvkas missa ett mintustecken,
och då blir ju allt fel! ooooh , irriterande som fan!
sen blev det en skrivande historie lektion,sen slutade vi,
alltså 11.20! och det är aldrig helt fel.
blev att handla med mammi och städa lägenheten och sen inte så mke mer,
jo jag pluggade en liten sväng oxå! Oj så duktig jag känner mig!.
ikväll så blire träning! och jag längtar lite, vill röra på mig (:
nu ska ja gå och hjälpa älsklingen i köket!:)
Kyckling och potatisgratäng :D <33

tisdag!

gott, idag slutade jag 20 över 1! det är inte helt fel.
efter skolan blev det vänta på att profil träningen skulle
börja halv 4! det blev ngt balans grejjs.. visst var det skoj,
men det blev allt jobbigt efter ett tag, och jag har kommit
fram till att jag är väldigt O-vig haha! :$
efter träningen blev de hem till robin och duscha,
sen kom han på att han ville se bandy, jahaa så
då var det väl bara att klä sig varmt och åka ner dit då.
de förlora tyvärr med typ 14-4 eller nått!
sen åkte vi förbi hemma hos mig och hämtade mat
pannkakor , blev det att käka när vi kom hem till robin igen!
sen blev det sängen för min del!:)

19:47 måndag!

Helt bra, första dagen = inställd lektion på morgonen,
så vi slappade och spelade kort, sen hade vi data som är riktigt kul
höll på med våra arbeten, mitt är om göteborg!
efter datan var det mat! goooooding med fisk:) mums.
när vi väl hade äte så hade vi samhäll som var inställd,
så vi satt våran historia och slutade tidigare ist! göttt!
när jag kom hem så bakade vi ( mamma ) haha.
hon bakade massa gott.. sen skulle syrran slinga håret på
mig blonda & röda slingor. jo men visst, när jag hade suttit
med "färgen"  i väldigt länge så, sjklart så efter ett tag så kom syrran på
att jag hade glömt att hälla i själva "bleknings" färgen! BRA JOBBAT ELIN.
såå jag fick ingen färg i håret idag:( nu är det lika tråkigt fortfarande!
åååååh va arg jag blir!
men men, kanske ska färga det i mörrn ist om jag "syrran" orkar göra det.
nu ska jag snart åka till robin, har med mat och såå.
skulle ju överraska honom med mat ikväll.
ddet blev..  det får ni inte veta heller :D
hihi.
men nu ska jag dra och packa och hjälpa mammi med maten !
"om jag nu orkar göra det, nej de tror ja inte"
det får bli TV:n ist!
hejdå...

just ja, kom på att vårat playstation 2 kom idag! o singstar! GREAT.
hejdå

just jaa....

Kom på att jag måste lillägga att den 15jan, så hade jag och robin vare ilag i 8 heeela månader!:D
vilket jag är jätte glad för.  i love uuu!(L)
och att idag (söndag) skrev min älskling på för filipstad, vilket menas att han ska spela innebandy för stan nu igen!
och jag bara juuuuublar av glädje:D

19:50 söndag!

och med söndag menas sista dagen på helgen
och att skolan börjar i morgon! och det tycker vi inte om. Jo bara om man ser på saken att det är närmare till sommaren då!? det är precis hur jag tänker!.
denna helg har bestått av mestadels innebandy! men bara kollande, inget spelande! det var gött att få en helg ledigt! det är inte så ofta man får det! hihi..
men i morgon börjar det "seriösa" igen! Jag hoppas verkligen att det inte blir mycket pluggande!.
Kan ju berätta lite om min dag idag!
Vi hoppade (jag hoppade) upp ur sängen ungefär vid halv 9 i morse! Upp och gjorde sig i ordning och sen bar det av till karlstad för vår del (min och robins). När vi kom dit gick vi och kollade lite i affärerna i väntan på att Mr Fripp skulle komma;).
då blev det att käka! Jag åt såklart 10köttbullar md. sås och potatis!:) medans grabbarna tog Lövbiff och pommes!
när jag väl äte klart stack jag iväg och handlade litti, bla. en present till älskling och själv hittade jag 3 par troser och 3 tröjjer! lite nöjd iallfall!
när jag väl kom tillbaka till dem så bar det av hemåt, vi skulle ju hem och kolla på lesjö vs. någonting:s jaja, kan ju iaf säga att stan förlorade i sudden med 8-7 tyvärr!.  men de kämpade bra iaf tkr jag!
Vi har nyss varit hemma hos mig och käkat kyckling och potatisgratäng! det var mums.. nu ska jag sticka hörifrån..

hejdå :)

14:35 Fredag!

Idag är det äntligen fredag, och det betyder HELG!
Det känns bra, veckan började bra men inte alls så seriösa och jobbiga lektioner!
Det är en bra start. Precis vad jag behöver! Idag hade jag bara två lektioner, data och matte!
Hade en rast mellan halv 10 till 12. Då satt vi och spelade kort och tog det lugnt!.
Ikväll blire att åka till Forshaga med älskling! ska kolla på stan som möter
forshaga! de blir skoj(:

nu ska ja kila.. ha de fint..! hejdå!:)

18:48 torsdag!

Kan ju börja med att berätta vad jag gjorde igår!
Först var jag i skolan och hade matte, och sen lite historia, men istället för hela historian så drog jag ols katti och mc till karlstad!. När vi väl kom till karlstad så åkte vi ytligare lite buss till tingvallahallarna för att kolla om det gick att köpa biljetter till matchen mellan karlstad-skoghall samma kväll! Men det var ju såklart slutsålt! vilket vi hade räknat med.. men han sa att vi skulle nog komma in om vi var där itid! och inte 5min innan kanske haha!
Så vi begav oss till stan igen och gick lite i affärer och så, sen käkade vi på kebabhouse! jag och kermit delade på en vesuvio. Sen gick vi och kollade lite, sen blev det att gå till tingvalla skolan för att säga hej till garson!. träffade henne en sväng. det var kul!:) sen blev det att ta bussen till John Bauer för att hälsa på litte folk!. men klockan blev så mycket så alla hade typ redan slutat när vi kom dit.. men de gjorde ingenting för när vi kom dit så spelade vi något fotbolls spel! som var fett roligt.. hah. sen fick vi även sällskap av Koffa / Coffa? eller något liknande!:) hahaa.. det laget som jag var med i vann ju hela tiden haha!
Det var rikitgt kul, men fan så ont i armarna man hade efteråt! ( det var sånt där som man ska snurra på, för fotbollsgubbarna sitter som på en rad och om man snubbar på skälva "pinnen" så snurrar dom, och så  skjuter man) hahahahaahahahah.
Sen när vi tröttnade där gick vi in till stan och sprang lite i affärer för att hitta smink , parfym och hårspray och såx) (kan lova att sandra och stefan var trötta på oss) hah.
När klockan närmade sig 18.00 så tog vi bussen ut till tingvalla hallarna igen! och gissa, vi kom in!.. vi fick en skit bra ståplats så att vi kunde sitta ner ist;)
dessvärre så vann ju karlstad i sudden! men skoghall skulle ha vönne tkr ja .. de var bättre!
hann inte se klart på hela matchen , för då skulle vi inte ha hönne med bussen hem och de ville vi!:P
kom hem runt 11 tror jag. då blev det snabbt i duschen! och käka sen slänga sig i sängen!:)


Torsdag!:
idag har jag varit i skolan! efter skolan blev det upp till hallen en sväng. sen ner och sola med mc!. sen hamnade jag häär då!. ska snart göra mat. och sen sticka till robin!:

orkar inte skriva mer nu!: hejdå:)

20:32 Tisdag!

skolan idag var lite lugnt..
det är så gott de!.
tyskan jobbade vi ganska mke på,
svenskan blev inte så mycket,
engelskan hade vi muntlig redovisning.
och det hatar jag. jag blir så cepe!
usch. men jag gjode det iaf, och det är skönt
att ha de gjort!
nu sitter jag hos älsklingen och har nyss duschat!
själv är han och tränar! inte bra när han inte är frisk än
men men,, han gör som han vill!:P
nu ska ja lägga mig i soffan och fortsätta
att kolla på Top Model!
hejs:D

i mörrn blire karlstad med ols katti mc:) ska kolla på innebandy
och träffa folkisar!(: great!..

Måndag!

Idag så har jag varit i skolan! det var en ganska så lugn
dag som tur är. och börjar med inställd lektion direkt!
så vi slutade tidigare! vilket var mycket skönt!
väl när jag kom hem (till robin) så kollade vi på tv
och typ gjorde inåte så mycket mer.
men sen vid 5 så drog vi till ica och handlade
kyckling och potatissallad! det var gott som vanligt!
hihi.. sen blire att kolla lite på tv igen.
sen äta kladdkaka innan vi gick till sängs!

det var nog allt för idag!

hejdå!

18:32 söndag!

Matchen idag vann vi med 10-5!
Men de första 12 minuterna i första perioden
var katastrof verkligen! ingen fattade vad vi höll på med!
men det blev bara bättre och bättre!
1 ass fick ja bara till med! men det är inte viktigt vem som gör mål,
bara att laget gör mål så är jag nöjd! (:
inte alla som tänker så kanske, men det gör jag!
såå GÖTT med VINST idag! (: hiihi.
har suttit vid datan ett bra tag nu! funderar på
att kanske börja göra någonting annat!
jag har suttit och letat tattos,
jag vill tatuera mig! men jag vet inte vad jag vill ha.
antingen kina tecken(mitt namn) på insidan handleden
eller något "lite större" på ryggen, högst upp, ungefär vid
axlarna!
men det är 2 steg ivägen!
1. jag måste övertala mamma!
2. måste veta vad jag vill ha!

och dom två stegen är inte att leka med!  Haha!
jaja.. jag får väl tjata på henne!

sitter och inte gör så mycket nu! huum,
har tråkigt.
ska åka till robin senare iaf! det blir bra!
om vi orkar göra mat så ska vi käka potatisgratäng
och kyckling!
men men,..
nu ska jag försöka dra mig härifrån!

hejdå!..

11:21 söndag!

en ny dag igen då. måste börja ladda nu,
eftersom vi har match snart.
Jag är typ förkyld , huvudvärk och lite ont i halsen.
Men jag tänker spela ändå! det märks när det inte går längre!
Senare idag vet ja inte riktigt vad som sker.
Men jag vet att ja ska laga mat med robin ikväll iaf!;)
Han fyller ju år i mörrn! GRATTIS till älskling!
Hm, ja undrar va jag ska ge till honom!
Jag får komma på något bra!
nej nu ska jag packa i det sista innan sandra kommer och hämtar mig
för att åka upp till hallen och kolla på match!:)

hejdå.!

22:19 lördag!

Idag var jag på match! fölust!!
vi förlorade med 2-0 mot
billingsfors, men tyckte att vi
försökte iaf, har bara inte turen med
oss idag tyvärr!
Då gäller det att vi vinner matchen imörrn
mot Lekvattnet!
Har inte gjort så mycket mer idag än att
spelat match, har sötte här litte och sen,
jadu, nej det var nog inte mer än så!
nu käkar jag stjärnor (A) de e goooda!
hehe..
jag har huvudvärk så ja tror ja dör!
det är nog tacken för att ja va med robin
när han va sjuk!. Men ja kan ju inte lämna älskling
själv när han är sjuk, det är ju då som ja ska
pyssla om honom ju!!
jaja, så är de!.
nu orkar ja inte sitta här.
blir nog sängen nu, om ja nu kommer kunna somna,
eftersom syrran har massa folk här, o de väsnas
som aldrig förrr!


hejdå!.. massa kärlek till dig!

17:13 fredag!

Nu ska jag och robin
snart åka och tjocka oss med
lite pizza (A) vi(HAN) tyckte så
synd om sig själv som har
varit utan pizza i en vecka nu!
han är så duktig! han har klara
det endast för att han är med
mig så mycket!.

men nu ska vi sticka...
hejdå

13:20 fredag!

Idag är det fredag då!
Skolan idag var dryg.
eller ja, jag var bara med på datan!
sen så gick ja hem till muppi.
nu är han och jobbar och jag sitter
här och tar det lugnt.
ikväll ska jag nog kolla när min syster spelar match.
och sen kolla på u-laget tror ja det va som spelade!
och i mörrn har jag match i billingsfors!
usch va ja verkligen inte vill åka dit!
det är så långt och jobbbigt!
hm, efter matchen vet ja inte vad
jag ska hitta på!?
det märker jag i morgon!

haha, jag som sa att jag ska
lägga upp en bild för varje dag,
hm det har blivit ganska
dåligt med det, det är för att jag
aldrig är hemma längre,
är hos robin varje dag så jag har inte tid!



en omgjord och muppad bild fick
de bli idag! hihi..!
idag

ute en sväng!

Nu blir det många inlägg idag! hehe.
Bild från promenaden med zigge !
han var värsta feg för det smällde där ute,
så han gick med svansen mellan bene,
och typ 1cm ifrån mig o mamma hehe!
o han ska va en bra vakthund typ,
njaa , ja e tveksam:o






har kommit fram till att min mobil kan ta bra bilder om den inte har damp!:)

nu ska jag baka kladdkaka med mammi, sen film o massa!
hejdå!:)

hihi.

hitta lite bilder :D


innebandy laget för många år senx)
aldrig att ni hittaar mig ?? ;P


jag och ols :O


jag ols och garson i skolan :O


volleybollen ;o

14:20 måndag!

vaknade när robins klocka ringde vid halv 10 i morse.
då stack han upp och skulle fixa bilen.
men jag låg kvar och somnade så gott om igen.
vaknade av att han skickade mess till mig vid 12.
då kunde jag inte somna om igen.
(stackars älsklingen är sjuk, fattas väl bara att jag med blir de)
när jag hade vakat lite till liv så ringde jag mamma och hon kom
och hämtade mig. när jag kom hem så käkade jag toast.
mmmmm så mmmmums!
sen efter de så har jag pluggat klart lite grejer som ska till skolan!
sen har ja bara suttit här! börjar bli litti drygt.
men jag och mamma ska snart ut med zigge så han får springa litte.
sen så ska jag baka kladdkaka har jag bestämt!
senare ikväll så ska jag tillbaka tilll älskling.
men jag vet inte riktigt när!? det märks när han hör av sig!

Happ nu äter jag inte godis igen då! och det är tråkgit,
för jag fick ett väldigt godissug i går.
men jag var stark och stod emot!, bra gjort tycker jag=D.

nu har jag ingenting mer att skriva här. jag ska nog dra och klä på mig lite mera kläder.
sen ut me zigge, baka, duscha, tv, äta, hem t älsk kke!:P

hejdå.. <3

söndag!

Robin gick upp ungefär 12. men nerru,
de gjorde inte jag. jag gick nog upp vid halv 2 tror jag.
sen så ramlade robin in i lägenheten igen, efter att ha varit i hallen!
vi kollade på tv en sväng och sen blev det att åka till ica,
och köpa gratäng och kyckling. mums va gott de blev.
käkade det och sen blev det tv som vanligt.
kollade på du, jag & dupree! den var litti rolig faktiskt!
hehe.
somnade lite tidigare iaf, klockan blev nog runt halv 1 när vi gick och la oss tror jag.
men tur som var så skulle inte robin jobba i mörrn iaf!
det var nog allt!
hejdå!

beskriva lördagskvällen!

Japp, det blev bio!
YES MEN!? tror jag att den hetta.
och den var rolig. oj oj oj!
hihi.. vi fick oss ett gott skratt iaf!
det är alltid lika skoj och vara på bio
med sötnosen! hihi(A)
sen tog vi oss en litten hamburgare på mc,
sen bar det av hemåt kollade på tv o så.
sen slutade det med att vi gjorde toas kl halv 2 ungefär!
gott vare!. vi som hade lovat att vi skulle vända rätt
dygnet nu inför skolan och jobbet!
men nej det gick ju som sagt inge bra .
 hehe!
men men. det var nog våran kväll!:)

idag är det lördag!

Här sitter jag, nyss gått upp och kom ungefär för 20 min, så kom jag
ifrån duschen! vi kanske ska till karlstad idag,
och kolla på bio! :)
men bara om det fanns något bra att se, men det
tvivlar jag på! det är nog inget som både jag och robin vill se.

Oh, gud va jag vill åka utomlands nu. känna sommarvärmen!
ja vill till bulgarien har jag kommmit fram till!
men jag har bestämt mig, jag ska inte åka med mamma o dom nå mer,
om jag ska åka iväg så ska robin med, eller så ska han och jag
åka tillsammans!
mamma vill nog inte ha med mig mer, *hihi, hon gillade inte mitt tjat*!

Jag börjar bli lite smått hungrig nu, men ja ska vänta tills robin kommer hem,
han är och kollar på när innebandyn gör något. boxning typ!
Vi får väl se när han dyker upp och va det blir att käka idag!

Nu ska ja kolla på tv hade jag tänkt.
men jag kommer nog in hit ikväll igen!
hejdå gott folk!...

fredag!

Först var det att ta sprutor kl 10!
Sen direkt pallra mig till asphyttan för
att åka med sandra och hennes mamma
till örebro, ja, för att shoppa såklart.
men desvärre kom jag bara hem med ett linne.
det får räcka för denna gång.
ska försöka ta mig till karlstad på antingen
måndag eller tisdag!
Vill DU med?:P
åt kladdkaka där, och även min och sandras
efterlängtade FRANSK HOT DOG.
det var mums.
när jag kom hem så gjorde jag mig i ordning
för att åka till robin.
hade saknat han mycket!:)
fick min första 09 puss oxå. =D
vi låg och kollade på tv,
sen sov vi en sväng(eller ja, vi somnade
rättaresagt, inte meningen att vi skulle de)
hihi.. men inte lätt när man är trött!
blev även att kolla på något om Pamela Andersson!
kommer dock inte ihåg va det hette!

sen blev det att lägga sig o sova lite smått ;)
Hejdå!

kvällen,

kvällen spenderades vid först datan,
sen blev de att kolla på camp rock
med mamma och syrran.
det var väl inte den bästa filmen,
men den dög allt!
skulle ha gjort fruktsallad med,
men det var ingen som orkade det.
så vi struntade i de! får bli en annan gng.
efter de blev det att gå ut med zigge.
det var 14minusgrader, höll verkligen
på att frysa näsan av mig!
(om ni undrar vrf det fattas ett ( i ) i vissa ord
så är det för att mammas data är cepe,
så ( i ) funkar knappt )

när vi väl kom hem med han så började jag
och mamma och spela "geni" vi kom ungefär lika.
det vara bara barnfrågor så. hihi.
sen blev det, något som heter,
vem säger sista ordet eller nått liknande.
sen skulle vi ha spelat sverige spelet, från 8 år!
men vi fattade inte hur man skulle göra,
det var helt omöjligt att förstå!
så vi började spela något
frågespel på datan, men vi sööög x)
hihi.. men kul va de!:)
nu så hamnade jag här, har ingenting att göra.
men klockan är ju iofs. 01:13.
men jag är inte alls trött. så jag orkar inte lägga mig!
inte ännu iaf!

har kommit på att jag ska försöka lägga upp en bild
här varje dag som visar vad jag har gjort!
men de tror jag inte kommer funka men, de märks:)


så ikväll får de bli ett spel !:)'


haha! super kul , nej:D

hejsan hoppsan!

Nu är nyår över då! dags att välkomna 2009!
jag har lovat mig själv att det ska bli ett bra år.
bättre är 2008 iaf! slutet på -08 var inte så bra :/
men det är bara att ta nya tag nu.
och göra allt det dåliga till bra saker.
inga sura miner, bara glada:D
mitt nyårslöfte är att inte äta godis,
det har jag redan skrivit en gång,
men ville skriva det igen , så att ni
inte glömmer bort de;) hihi...
Snart börjar skolan oxå, med ett ganska
så bättre schema.. men inte på onsdagar,
för då har vi en lektion från 08.10 - 09.30
sen börjar vi inte förens 13.50 :O
liksom kul! nej inte det minsta!
Senare idag blir det att göra fruktsallad
och kolla på film med sis. men jag måste
bli hungrig först. åt nyss toast!
och det var för underbart gott :O
så nu laddar jag inför fruktsallad!:)
nu kommer jag inte på så mycket mer att säga.
HEJDÅ HA ETT GOTT LIV!

min första puss 09, kommer robin få när han kmr hem<3

HEJDÅ!


det är då jag på bilden där xD ihihiih.

GOTT NYTT ÅR!

Nyår;
umgicks med sandra, fix och dret på dagen. ner och väntade på bussen t lesjö som aldrig kom:O väntade då på hennes far som skulle komma och skjutsa oss dit. kom dit ,var hos klas, gick t skog. sen blev det inte så långvarit där, mamma fick panikhuvudvärk och pappa hade druckit öl. så våran enda utväg hem, var att åka med dom hem klhalv 10! vilket det blev., resan fortsatte till evelin. sedan ner mot stan, träffade mycket kuligt folk där nere! :) vidare till johan och sen till huset,, sen hem och kolla på film med sandra och simon.. jag gick och la mig skapligt fort. men de andra söv nog ingenting..
det var en snabb version av min dag!. den blev helt och hållet godkänd! :D

en av dom absolut vackra bilderna hihi..
sandra är iaf vacker som vanligt (a)

RSS 2.0