ooooopppss..

Nu sitter jag och väntar på att sandra ska komma hit.. sen bär de av till robin och fixa med lite saker!.
vet ni, jag och mamma gjorde en god gärning idag, vi åkte till robin, och städade hela han lägenhet från golv tiill tak..
hihi.. så nu måste han bli nöjd ;D.
hihi.. men nu ska ja kila.. sandra är på väg.

ferre ikväll då!. lesjö sen ev!! :D älskar´t !
hejdå!


cool bild:d

sitter och kollar ...

på lite bilder.
hittade bla. dessa.
dom får en att tänka tillbaka.
allt bra som verkligen har hänt oss:)

en väldigt gammal bild.
men fortfarande lika betydelsefull.


skolavslutningen i 9:an. <3


hemma hos ida-marie och henrik,
på midsommar om ja inte minns helt fel.


/ nog nu, väntar fortfarande på hammarn.. hoppas hon kommer snart!
hejdå, hade bra.. för det tänker jag !

ville bara säga : gott nytt år!


tyckte bilden blev lite mysig :)! god jul & gott nytt år ALLA!

<3

Kollade ut i morse och det var snö :O bättre sent än aldrig hihi. Just nu sitter jag och väntar på att sandra ska komma hit. och vi ska ha mys-kväll med godis och film och massa skit snack som vanligt hihi!:)




så otroligt mysigt hos älskling med tänt ljus och filmer!
jag gillar det mycket! får bli när han kommer hem igen det!.
<3 såhär såg robins ljus ut innan han hade fest,
när festen var över så var ljuset helt paj!.

17:13 måndag!

slapp dag igen, oj oj oj, det börjar snart bli till en vana. måste orka göra någonting, men inte så lätt just nu när man inte är helt 100. förkyld, hosta och ont i halsen, jag lovar att det inte är mysigt!. jag och robin smittar varandra hela tiden. hehe.. inte lätt inte...
Vi har varit t systemet och till ica idag, vi handlade potatisgratäng och kyckling som vi ska äta idag! mumsigt!
träning ikväll då, men ska inte va med .. :( jävla hals.. så när ja kommer hem från träningen så ska vi laga mat  och kolla på film!:)

snart NYÅR också då! robin ska numera till branäs.. jag tror han kommer få riktigt kul, eftersom han ska dit med ida-marie och hela gänget!=D
jag hoppas jag också kommer ha kul, men de tror ja .. jag ska umgås med bästaste sandra och vi ska hitta på buuuusiga saker! hihi..  men kommer sakna robin också såklart!<3 men han är i goda händer hihi.. ;d hoppas han får det roligt!


måste verkligen orka... nej det var inget! hejdå!

GOTT NYTT ÅR älsklingen min!.


söndag! 21:20!

sooova / tv / sova / äta / tv & sova!
ja, det är nog vad vi har gjorde från igår till idag! *hihih*
Jag skulle igentligen haft vatten pass och match idag, men ja mådde inge bra i morse , så mamma övervägde att jag skulle stanna hemma och sova, det tyckte fille med, som tur är. men hörde att dom vann med 6-3 iaf.. och det är bra!Vi har inte gjort annat än att lögge i soffan och kollat på tv. eller nu ljög jag, vi tog bilen en sväng förut och åkte t slalombacken och sladdade litti, sen blere att tanka och tvätta den. haha tyckte att tvätt maskinen var över coool haha. litte sjuk kanske men, har alltid sett hur den fungerar! (aa). sen åkte vi hem, käka deeg, och sen kollade på tv.
Nu har ja nyss duschat och han kom precis hem från sina föräldrar, han har varit så snäll så han lämnade dit all sin tvätt han hade. han är ju för snäll mot dem! :b.
så nu ska vi väl sätta oss vid tv:n igen och glo på ngt.

BTW. JAG KOMMER SNART LÄGGA IN ALLA BILDER JAG HAR TAGIT PÅ FESTERNA! :D har bara inte haft tid / har inte varit hemma nått! men det kommer jag lovar!.

ha det fint!

JEFA FA DUNHAAAAAM . COM

har inte så speciellt mycket att skriva här, dom som har varit med mig denna helg vet hur den har gått till! lite positivt och lite negativt har inträffat... men sånt händer.
i fredags efter att alla hade lämnat lägenheten blere att städa robins lägenhet, den såg ut som helvetet själv. det var ostbågar och kapsyler, flaskor och ja, massa annat. så ja gjorde en god gärning, och plockade undan allt och städade och höll på (fastän att några bad mig att inte göra det). sen blev det att sätta sig vid datan en sväng, sen hämta ut täcket och lägga mig i soffan och glo tv, natten lång.. men det dröjde inte så lång tid innan bonga ringer och ber mig öppna för de håller på att frysa ihjäl, stackare.. så det blev inget sovande för mig, vi kollade på tv ( scrubs )ända tills robin kom hem med mat till han. då blev han såå nöjd. sen JEFF DUNHAM hela kvällen, dom verkligen avgudar han ju, hahah... sååå dåligt :D , anyway, la oss vid 6 ungefär. med en bonga sovandes på soffan ;)
Vaknade dagen därpå, och var svin trötta. vid halv 12 typ hörde vi tv:n i full gång, vi hade fått gäster! ..
vid ungefär kl1 så tog jag och robin en promenad ner t systemet och shoppade litee haha. kom hem, gick och la oss litti igen. sen blev vi soff-liggandes hela dagen, men mamma skjutsade ner oss t st. george så vi fick oss lite frukost!.
det var inte så mums.
det var det.!
hejdå!

slutar i tårar... är det ovanligt...?

finns inte så speciellt mycket att berätta om går dagen och julafton, förutom att jag är nöjd ed juklapparna :) och att kvällen den 25, skeeet sig som vanligt! var kul till en början med hockey spel och grejjer.. sen så blev att totalt cepe! vilket inte är så ovanligt.. men ja hade ju hoppats på en bra och rolig kväll som man vill minnas.. men det vill jag inte.. eller joo, bara de stunder som var bra med ev :D!. men men...förstår inte att det alltid ska bli såhär. vilket det alltid är mitt fel till att det blir!  förstör hela tiden! ingenting är bra när jag har med det och göra (oj va synd det är om mig, noooooooooooooot).
tänker inte skriva något mer här. den som vill veta mer om kvällen får fråga mig.

nu sitter jag och väntar på att robin bestämmer sig om när jag får komma till han!. vilket kan ta ett tag.. så jag komer säkert att hamna här igen antar ja. eftersom hela gänget är hemma hos han nu. såå..!
hejdå!

orkar inte mer. livet bara skiter sig. pallar inte detta. </3

jul är över!

Japp, nu är då jul slut. julafton blev otroligt bra... :D fick det mesta jag önskade mig. pengar pengar pengar, och litte smått o gott...!

ikväll blire ut med ev :) kan skriva lite efter det, om både kvällen och juul:)

uj uj uj...

Julafton i mörrn återigen! vet hur den kommer spenderas iallafalll. först blir det mat nere hos min mormor, med henne joni , mamma , pappa , sis och 4 till som jag inte kommer ihåg. sen efter det bär det av till karlstad till mina kusiner.. men då följer tyvärr inte pappa med, för han ska jobba på kvällen, så han stannar hemma med znikvard haha... där blire julklappar och mat för hela slanten! och sen senare på kvällen så blire att skynda sig hem för en mysig kväll med den underbaraste jag vet! robin!
ungefär så tror jag väl att min dag kommer att se ut.. kanske sker lite ändring här och där, men det blir nog bara bättre!

ooh, just ja.. jag äter ju godis nu oxå.. efter ett uppehåll sen den 22september.. känner mig mycket duktig... men ska börja hålla upp igen efter nyår! det är nog det enda nyårs löftet som jag kommer att ha! Jag känner att jag kommer fixa det! :D

hejdå nu..

mys!

Var hemma en sväng förut och käkade lite mat och så! sen bar det av till min lilla älskling igen :)
vi har kollat på lilla kycklingen och nu är det jul igen2 , tror jag den hette.. hehe... nu skulle han gå och bada med bröderna henrik och magnus :P så nu blev jag sittandes här en sväng och små kollar bort på tv:n där vänner står igång! det är ganska roligt hihi...

nu ska jag lägga mig i sofffan och kolla på tv tills nöten kommer hem igen, då blire mys till någon film! :D
hejdå..

älskar dig babe<3

12:12 - tisdag!

Kan ju börja att berätta hur min helg har sett ut.

FREDAG! - Fest i lesjö!

LÖRDAG! - Spelade match i hagfors , förlust med något ;S , sen blere att kolla på innebandy match! seeeem En tråkig hemma kväll själv!

SÖNDAG! - spelade match sen kollade på match och sen kollade på massa filmer med robin!

MÅNDAG! - SOV nästan hela dagen, gick upp ur sängen halv 3 tror jag! mådde inte alls bra! , skippade träningen pga det!!, vi kollade på film och låg i soffen verkligen hela dagen!. kan va gott det med ibland! sen blere att laga mat oxå haha!

TISDAG IDAG! -
idag så har ja inte gjort så spec mke, robin åkte nyss iväg för att fixa med litte saker, och jag ska snart kila hemåt, ska tillbaka till han ikväll!.  då blire chips, dricka, potatissallad och mys framför tv:n har jag bestämt!.
Men men, funderar på att slänga in mig i duschen ... hmmmm, ? .
jaja jag får väl ta och göra det då!

Vet ni, det är bara en dag kvar till JULAFTON! Men det känns verkligen inte som det! känns som vilken dag som helst! .  jag kommer nog få mest pengar, för det är de enda dom jag har önskat mig! och den enda jag vill ha!:)

en sak vet jag : jag älskar dig robin nilsson! <3
:D

MÅSTE BARA SÄGA....

SITTER OCH LYSSNAR PÅ EN LÅT SOM PHILIP HAR SPELAT IN. .ASSÅ SÅ SJUKT JÄVLA BRA :D
man blir helt glad när man lyssnar på den, och så tänker man på när han o ayla sjöng tillsammans, asså snakka om tårögd :O fy fan!:) var bara tvungen att skriva det ju :D:D:D:D:D


& även så sitter jag och lisa och planerar att vi ska köra zigge zagge i mörrn efter matchen. eftersom vi ska vinna :D haha.
det är ju bra att vi tänker positivt iallafall:D

detta är en lååång historia hihihohohöhö.

pisstråkigt!
Nu har jag precis duschat här, gud va gött det var! Happ, vad händer här näst då? det finns ingenting på tv:n, jag har ingen film att kolla på? , det är inte en enda rolig person inne på msn? jag sitter ensam i en tom lägenhet? liksom vad ska jag göra?  jag har inte en enda jävla aning?. så om du har något förslag så kan du väl liksom säga till!?. trodde att det skulle vara något värt att se på tv:n därför åkte jag ju hit. men nej nej nej, ingenting, asså inte ett enda program?
Funderar på vad jag ska sysselsätta mig med nu då! robin festar och kommer inte hem förens i mörrn kanske , vad vet jag!?

21 dec blire att spela match mot sjöstad! det är de enda som är planerat.
22 dec blire att träna bara! och kanske umgås med någon, om det finns någon som orkar sig ut villsäga haha;).
24 dec blire julafton hos min moster i karlstad! det är alltid så mysigt där. robin kanske skulle med, vilket jag hoppas mycket på! annars får ja och han träffas på kvällen eller någon annan dag!
25 dec. blire att festa med ev. det var längesen så nu jävlar!  det ska bli en dag som vi inte kommer glömma bort! hihii.. vi måste umgås mer gumman, vi träffas ju knappt längre:( vi som har så skoj tsm jämt!
så äntligen har vi planerat en dag som vi båda kan!.
26 dec blire att åka o fira jul hos min farmor och mina kusiner ( inte alla kusiner, bara dom på pappas sida ), robin kanske ska med, berodde på om han orkade. hoppas han vill/orkar eller nått!!!!!
31 dec blire nog lugnt tror ja. tror inte jag orkar dra igång någonting. kanske blir lugnt hemma med familjen eller ngt sånt. eftersom robin inte e hemma då heller!

2009, hopppas det blir ett bra år!. bara lycka!.

- jag ska fortsätta att inte äta godis!
- jag och robin ska vara tsm!
- ska sköta skolan!
- åka utomlands!
- umgås mycket med mina vänner!
- träna mer, få finare kropp!

det är nog de som jag kommer på nu.. får fylla på vart efter jag kommer på något!

Match i morgon då, måste ladda med mycket vatten nu. vilket jag inte gjort hittills men. nu måste vi verkligen vinna denna matchen, mot sjöstad! vi kan inte hålla på o förlora, vi kan ju så mycket mera! hoppas bara att vi har turen på våran sida!

vill verkligen se = ettt livsverk med björn gustavsson. den verkar vara så sjuuuk bra! han är ju så kungligt bra!

eftersom han är så snygg :D hihi... bli inte svartsjuk robin xD

nej nu får det nog vara nog här. Kan inte sitta här och dö hela kvällen,måste ju göra det bästa av det tråkiga! :)
hihi.. men så farlig tråkigt har jag nog inte. jag har ju min kära mobil telefon som funkar i alla lägen hehe!.
kanske bär av mot sängen snart om det inte är ngt bra på tv:n!

kyss hejs!

huuum..

Kan ju börja med att berätta lite om igår då. Var ju som sagt i lesjöfors på fest! det var ganska kul iaf, hääng på förfesten iallafall haha. sen folkan dög det allt, men allt blev sådött ftersom man skulle upp o spela match! Men vi gjorde det bästa av situationen. blev hämtade ungefär 2 av mammi, blev hem käka och direkt i sängen innan klockan skulle ringa 08:00!
Var verkligen mer än död när jag vaknade på möran.
Då var det bara att klä på sig och packa för att sen åka på match till hagfors. Kul! Vi var endast 8 pers som kunde vara med. alla andra söp!!, de gjorde ju vi med iofs, men inte så mke :) . litte synd, eftersom vi spelade 2-4 med dom, och om vi hade vare fullt lag så hade vi vunnit! men men så e de!. bara att kämpa vidare.
När vi kom hem blev det att dra upp till hallen med sandra och lisa och kolla på herr-matchen, de vann btw med 11-5 ,henrik gjorde nog 100 poäng av de 11 haha:P riktigt duktig är han, men det vet nog alla som har lite koll redan! hehe.. nog med skrytandet nu.
Käkade nyss lite mat, var gott för jag var så himla hungrig! nu så ska jag snart bädda ner mig i sängen och kolla lite på tv, sen ska ja packa och sen åka till robin. blir iofs själv där heeela kvällen/möran eftersom han ska festa! och inte jag. så blir lite trist. men kan vara gottt att vara själv också. Men men,.. blir att va en tjockis då, käka chips och dricka dricka!

Imörrn måste jag upp kl: 10 för att sen åka på match igeeen! men som tur är, är det en hemma match iaf, men jobbigt ändå, ville soooova länge. och efter våran match blire nog att kolla på juniorallsvenskan! om ja hitttar ngn att sitta med!
det spörs och märks!

men nu ska jag packa och dola . hörs nog sen igen!
<33

sista dagen!

Sisra dagen var en väldigt rolig och skoj skoldag.
Dagen bestod av: när vi kom till skolan ungefär vid kvart i 8 så satt vi och väntade på att allt folk skulle komma dit. Eller rättaresagt så satt vi i spångbergshallen och väntade, för det var där som vi skulle dansa runt en liten gran i mitten, det var allt från små grodorna till små grisarna! själv var jag inte med och dansade, det var ingenting för mig, så jag satt och cheeckade in de andra "barnen" som dansade :)
De lottade ut en godisskål också, man skulle gå fram (en i från varje klass) och gissa på hur mycket godis det fanns i korgen.
Bf3 vann, tack vare elin karlsson! de var närmast på 212 st? om jag inte har helt fel!?
Efter att danserna var klara så begav vi oss Musiksalen, för att kolla på Sp1 musikal och lite små andra roligheter.
(Asså jag skrattar lika mycket hela tiden så fort som jag tänker på de).  Det var så otroligt roligt, tror nog att alla i salen tyckte det! annars hade de väldigt dålig humor vill jag lova.. hehe..
När alla hade skrattat klart och fixat i ordning allt så blev det massa fika som Sp2 hade gjort. det var hur mycket fika som helst. jag får ju inte glömma och säga att det var über gott! hiih.. sen blev det mycket roliga lekar som Sp3 ade ordnat. Själv var jag inte med. tycker inte om att köra lekar hehe. Våran klass vann då(Y)
1 = Sp1
2 = Sp2
3 = Sp3
4 = Lärarna!
Good work!
Sen satt jag kvar i skolan med mc och massa mer folk, vi spelade kort! jag var då kung. ( eller inte ) hihi. sen vid ungefär 12 drog vi oss ner på stan för att handla littegranna. sen åkte vi hem. och nu sitter jag då här, och ska snart käka litte mat!
sen så vid kvart i 6 så bär bussen av mot lesjö och en skojsig kväll!:)

hejdå nu. kommer nog inte få träffa älskling på hela helgen :( , men så blire ibland. kanske kan slinka in t han litte på söndag om han har tid!:)
det är ju ett helt jullov framför oss! .

Nej nu ska jag sticka här ifrån. Btw, Volbeat - maybellene i hofteholder ÄR NOG DEN BÄSTA LÅT JAG NÅGONSIN HÖRT!

grattis i efterskott.....

Måste ju slänga in ett grattis i efterskott till magnus som fyllde år igår ;D

07:33 fredag!

sitter här nu då, påklädd och klar och väntar på att ols och hennes mor ska plocka upp mig påvägen till skolan!
är redo för en dans/skratt & lek dag! haha...det är nog det som dagen kommer gå ut på. musikalen som min klass kmr göra är såå himla rolig, man dör typ när man ser den! det gjorde iaf min klass och typ hela Nv1. hehe.. karin är nog den roligaste!

japp idag är det ju fredag och det innebär lesjöfors och det innebär ingen skjuts hem! det hade ju funkat om vi slapp vara med på den dära jävla matchen i mörrn! men men, vi får la se hur vi löser det dära..
vill ju dit, värsta drag kmr det ju bli:D får ju träffa sara och malin & norling o massa mer skojsigt folk!
 nej nu måste jag kila. hade fint gott folk!

17:47 , torsdag!

skolan idag,  var på en lektion! Tyska , vi satt och julpysslade. väldigt värt att ens gå dit! nej.. men jag kände mig skapligt duktig som ändå orkade mig iväg.
efter skolan så gick jag hem till robin, och dit kom mormor och hämtade mig, och skjutsade mig hemåt. fick i mig lite käk iallafall. till frukost så åt jag baara en halv yoghurt(stavning) , och i skolan 3köttbullar och en julskinka bit!. det var allt. så jag var lite hungrig när jag väl kom hem. blev köttbullar & potatis och sås. Sen så stack jag och ols upp till hallen för att kolla på profilen. Det var killarna och tjejerna som var blandade lag. Jag ick inte vara med eftersom jag tog sprutor igår, då får jag inte träna dagen efter! Men det gjorde inte så mycket, var välidigt trött och slö.
Nu sitter jag här vid min kära dator igen då! det är ju inte direkt ovanligt att jag sitter här.
Sen ikväll så ska jag åka till robin, då ska vi fortsätta att kolla på Ensam hemma 1! vi kollade lite på den igår, men jag blev så trött att jag var tvungen att sova. så vi fick stänga av.
Tror nog att det var allt jag hade att skriva idag!? .
kanske slinker in här en sväng ikväll igen!? vem vet liksom.

Happ, det verkar inte lösa sig i mörrn, blir nog kke inget lesjö;s måste ju spela match, + att vi inte tar oss hem ens!!!!!!!
jaja, det problemet tar jag sen!
hejdåå..


haha en ganska mongo bild. men kände lite för att va mongo idag:)
Min lugg ser ut att vara svin kort på bilden. men det är den verkligen inte i verkligheten! hehee.
blev allt ganska nöjd med håret:) , det trodde jag inte. men joppp , sidddu de blev ja(A) :)

11:03 - torsdag!

11:03 och jag är fortfarande hemma. det är gott att sova lite längre ibland.
mamma ringde igår till min mentor och sa att jag skulle få va ledig de två första lektionerna idag, för attt ja inte mådde nå bra efter jag tog sprutorna igår. har lite huvudvärk / fryser / och är yr nu. men jag ska pallra mig iväg iallafall, vill gärna inte ha mer frånvaro! det räcker som det är nu!
jag börjar igentligen 12 nu. men ska strax dra dit ändå, för att hänga med tjejerna till matsalen. inte för att ja ska äta ngt men, jag följer med som sällskap! Nu gör ja en god gärning hehe.
Älsklingen började 10 idag, så det passade ju bra, fick vi båda lite sovmorron! det är ju inte helt fel liksom!
men nu ska ja fixa iordning det sista innan jag ska börja gå lite sakta till skolan! eller nej, jag ska gå till hallen!
hejdå!
<3

nyfrissad!

Såhär blev då resutlatet, det fick bli en svartvit version av mig nu, jag hade inte någon som helst lust att ta en i vanlig färg, hade inge smink(viktigt) och min hårfärg inte inte den snyggaste som finns. men de kommer nog en naturlig bild på mig senare också! efter att jag har färgat mitt hår i en snyggare färg, funderar på att färga det choklad-brunt. men jag är inte helt säker på att jag vill ha de. först ville jag ju ha i lite nyanser av rött, men jag tror att de tankarna har blåst iväg. Vill nu ha en fin och choklad-färgad färg. men måste tyvärr vänta ett tag innan jag kan färga,eftersom mamma är nyoppererad, så hon kan ju knappast hjälpa till. men annars så tvingar jag väl syrran eller sandra att göra det. värre än så är det inte :)
Men nu ska jag ta på mig lite mera kläder och tralla ut till köket där pappa står och fixar mat till mig. jag är skapligt så hungrig nu, så det passade ju prima :)



var i skolan idag då, vilket inte är så ovanligt nu för tiden! Det blev en kort dag pga. några anledningar. hehe.
blev att åka hem och sova i ungefär 2timmar. sen blev det träning. soft och lugn var den. tränade på lite 5 mot 4 , och lite frislagsvarianter! vilket funkade ganska så bra iallfall! hoppas bara att de håller sig i mörrn, eftersom då åker vi ju till karlstad kl 08.00 med buss, vi tjejer + nästan alla killar! Pinsamt värre. de ska med för att hejja på oss brudar, eftersom vi har SM!
vi möter två riktigt bra lag, men vem har sagt att vi inte är nog bra för att krossa dom?:P hehe.
det märks och spörs i mörrn!

Nej Nu är jag hungrig.. HEJDÅ!:)

nyklippt och ovanlig!

happ , nyklippt då känns lite konstigt. med lugg & kortare hår,, men ja kke vänjer mig :)
stort + till erika iaf, henne kmr ja garanterat att klippa mig hos igen :D

14:16 - måndag!

sitter i skolan, har historia. vi letar fakta om influensa.. men det är väldigt drygt. hehe. snart ska ja och ols smita härifrån för att pallra oss t hallen och spela "match"!  orkar inte spela!
hade samtal idag. hade 19 frånvarande lektioner :O. måste skärpa mig nu. hehe. vill inte  veta va mamma kmr säga sen HAHA!. den dagen, den sorgen. eller hur är de man brukar säga? hehe.

Vad blire t helgen?
fredag vet ja redan. men lördagen? mys? sääg om du vet ngt!

hejdå.. <3

:(


trött.

Jag är så fruktansvärt trött.
Längtar lite smått till nästa helg! det kommer nog bli skojs:). Men måste orka mig igenom skolan först.
Måndag - skola & innebandy
Tisadag - skola & innebandy
Onsdag - innebandy
Torsdag - skola & innebandy
Fredag - häng ;D
Lördag - inget
Söndag - inget

Det är på ett ungefär så som min vecka kommer att se ut!
Hoppas den blir lite bra iaf!

hejdå!

söndag!

Lesjö hela dagen då! skojsigt värre. blev att kolla på tre matcher och käka deg!
Mycket lyckat!
Nu blire inte så mke. kke käka om ja har lust, och sen sängen!
bye!

... .... .. .......... ! <3

förluust....

När ja vaknade gjorde ja mig i ordning för att dra t hallen och kolla på matchen, de förlorade tyvärr. Efter de bar de av t kristinehamn, Förlorade tyvärr idag. Spelade inte lika bra som vi vet att vi kan. men man kanske måste ha lite sämre dagar ibland. Första perioden var nog sämst. sen blev det la bättre och bättre, men som sagt inte lika bra som vi kan! vi vinner nästa match ffs!
shit va jag vill vara äldre. typ 18 år! de känns som om allt skulle va bättre då:) inte för om ja vet att de skulle de men, det kanske skulle de! har en svag känsla av det.
Jag vill utomlands nuuuuu, fatta va göttt, att sola och bada och bara ta det lugnt, det vore hur underbart som helst! Blir du på elle? får la tjata lite på mamma att vi ska dra iväg!
Jaja. Nu så ska jag göra mig lite i ordning. Kan ju inte sitta här och säcka hela tiden haha.
herrrrrå

I mörrn blire lesjö ;) hahaha.. ser faktiskt fram emot de:D<3


ALICE!!!!!

Kan ju säga såhär : usch för att kevin vann!
Kollade först på dans igår. de va duktiga. efter det blev dett att gå upp t hallen och kolla på innebandy match.

och nu står han i duschen och jag sitter här. ska snart göra mig i ordning för att dra upp t hallen och kolla på mitt lag som speler! sen vid halv 3 bär det av till kristinehamn för att spela match.


Nej nu ska ja kila. hejdå.

<3

karlstad.

shopping med ols:)
blev en tröja, skor, kjol ring tror ja:)
nu blire hallen sen kolla dans sen kolla innebandy sen mys :):) <33333333333333333333333

09:30 - fredag!

lucia i skolan  idag då!

 

Nu sitter jag hemma och ska åka t karlstad med ols 11.20! ska shoppa! sen blire att kolla dans ikväll sen kolla på match!
sen vet ja inte va de händer!
I mörrn blir mys med robin, iaf som de verkar nu!
men det märks.
hejdå gott folk

20:14 - torsdag!

Åt nyss köttbullar och potatis med lingon sylt till. underbart gott.
Hade profil träning idag oxå.. typ 1 bland de sista träningarna innan skol-sm. kul det ska bli!
nu ska ja krånlga lite med bloggen. vill att den ska bli snygg ju! men ja kmr fan aldrig lyckas ;D
hejdå sötnosarna!
<3robin<3


oooh, i like it. även att ja inte tål de. ja äter bara mandarin, det enda som funkar :(
vill kunna äta det, det är så über gott :D

hey.

sitter i da skola!.  och det är väldigt tråkigt.
har tyska nu... vi fixar lite med filmen. men jag malin o lelle sitter vid datan ist:P
efter denna lektion har vi en stor skrivning på samhällen. och jag är riktigt nervös:S
vill verkligen klara denna nu!.

heh..
hejdå!

=/

Sitter här nu och gör inte ett skit. Träning om hundra år oxå! Vill att de ska bli kväll & bara få sova utan att behöva tänka på någonting.
Mitt huvud känns tomt & jag känner mig alldeles grinfärdig. Jag känner mig orolig varje dag jag drar till skolan. Rädslan av att förlora dig! den tanken hatar jag.
vet att ja kan va fjantig ibland & bete mig som 5år. vet att ja kan va jobbig. & inte den personen du vill att jag ska vara!?
<3333


hoppas du inte tar illa upp?


nu ska ja gå o göra ngt annat.  hejdå

i love you.


massa kärlek till dig robin! Glöm aldrig att jag älskar dig!
önskar verkligen att du förstod de!.
Kan inte göra mer än att säga det hundra gånger & jag älskar dig mer och mer!
vet du om de?
vet du verkligen hur mke du betyder för mig?
vet du att jag vill verkligen leva med dig för alltid ?
vet du att jag aldrig vill lämna dig ?
vet du att du är de bästa för mig?
vet du om allt detta? förstår du hur JÄVLA mke du betyder?????

wiiiiie

Jag lovar att dettta inte känns helt fel!

Vi leder liksom! just nu iaf:P haha.

underbart!

Denna låt är riktigt bra! fy fan:)


det är en riktigt bra låt. nu ska ja göra ngt annat hejdå:)

skoooolan suuuuger!

Sitter i skolan nu med ols, har igentligen svenska .. Men jag o ols orkade inte, så vi smet in i en datasal och hänga lite där ist. Det är mycke bättre det!
Snart har vi mat. det är kyckling nånting x) , efter det har vi natur redovisning. Gud va ja inte längtar till det! Men så e de.
Hm idag, jaadu, då har ja träning efter skolan. Efter det vet ja inte va ja hittar på riktigt. Det märker man.
Skolan går fort idag , eftersom vi bara har tre lektioner.  Tyskan filmade vi på, svenskar sitter vi här, naturen så har vi redovisning:P
men nu ska ja kila hey då


fattar nada?

asså, nu märkte jag att jag hade fåttt massa komentarer på olika bilder, haha inte visste jag hur man såg dom.. men hur svarar man på dem ?? . liksom om ja vill svara på ngt som en person har skickat t mig ? hur gör ja det, utan att behöva komentera en bild på dens sida ? haha x)

dusch dags!

nu ska jag duscha och sen göra ngt annat!
byé gott folk!



19:31 uttråkad och trött!

Jag har läst lite samhäll nu. Jag har varit hur duktig som helst. Men jag tror tyvärr att det går in genom ena örat och ut i det andra. Haha.. men läst, det har jag gjort. Åt nyss kokta ägg. Det är underbart gott!  Funderar på att äta upp min glass nu, och sedan slänga in mig i duschen!
det tror jag att jag ska göra nu! Hejdå. ha det über fint. För det ska jag ha!
Gott, slutar 13.20 i mörrn me! Inte helt fel serru.!

här är zigge:)



gjort av jennnie * klenis * winblad!

kollade igenom mitt rum nyss efter intressanta saker
jag hittade dess från klenis jennie!









hihihi.

oförberedd och hjälplös..

det var precis vad jag var idag.
fick reda på idag att vi hade matte prov som jag absolut inte visste om, och som jag absolut inte hade övat på. och som jag absolut kommer att få IG på! jaja, men det är redan gjort iaf. Fick inställd historia idag IGEN! vi har inte haft historia på hur länge som helst, visst är inte det helt fel? Samhällen idag var nog döden, vi skrev hur mycket som helst, eftersom vi har en stoor skrivning på torsdag, som jag börjar oroa mig lite över. Men ska aldeles snart sätta mig in i det, och plugga som aldrig förr!
Vi får se hur länge det håller.
MUMS, åt nyss hårt bröd med julskinka på. Det var hur gott som helst fatkiskt. jag älskar julskinka! och så fick det bli ett coca cola glas till också!
Sen till en efterrätt blir de lite glass! den omtalade ben and jerrys? eller ngt liknande. Strunt samma hur den stavas , bara den smakar gott. Ska börja läsa på föredraget som jag ols o natta ska hålla i mörrn, börjar bli lite brådis på att göra det nu. Inte sant?

nej nu ska jag pallra mig härifrån.
hejdå.
jag anar att jag skriver lite ikväll igen!?

10:52 - söndag!

varit i hallen sen kl kvart i 8 i mörse. för att stå i cafeterian!
det gick väl bra.
är nu hemma och ska snart dra upp dit igen. ska kolla på massa matcher, och sen a-lags matchen kl1.
ikväll blire att plugga , och kanske hänga med robin!??
jaja, hejdå alla nötter:)

blev även att kolla på lucian:)




hungrig.

klockan är nu 18:49  och jag är dyng hungrig, men jag har bestämt mig för att inte äta ngt!
har ätit en kexchoklad och en korv på hela dagen!
det räcker gott och väl!
skulle ha pluggat lite idag oxå, men det orkade jag väl inte som vanligt.
kanske blir lite pluggande ikväll om ja inte hittar ngt o göra..
vilket ja inte tror att ja gör! men man vet ju aldrig.
det kanske dyker upp någonting skoj!

ooh, det vore faktiskt gott med en varm lussebulle & ett glas julmust.
vilket jag ska ta mig nu(A).

va blire på lucia? hoppas det blir sälen. men det är väl tveksamt just nu tyvärr.
annars blire väl en tråkig hemmakväll.
det lutar sig mot det på nyår tyvärr.
älskling åker ju t sälen han!
vilket jag tycker är mycket synd:/
hande gärnat spenderat den dagen med han!
men men...
hejdå nu!

life is not easy..

nej det är de verkligen inte.
mer säger ja inte!

helgen har funkat lite iaf!
inte som vanligt. vilket är väldigt tur.
skulle inte palla det så igen.

nu ska ja se tv.
ni får ha de bra.
jag ska iaf försöka!

11.10 - lördag

dagen igår var väl ganska kul iaf!
tack för kvällen tjejer!
ni är de bästa ja vet!

.
nu blire att skynda sig upp t hallen.
usch va jobbigt att hänga där.
ja som helst vill sova ju!

hejdå!

helgen funkade bra. hittills iaf! <3

kermit är en groda..

jeep. och just nu sitter jag o grodan i BF rummmet och hänger.
var nyss o käkade makaroner o bullisar. mums.
sitter o väntar på att musiken ska dra i gng.
för att sedan få sluta och gå o beställa klipp tid / hämta glasögon / hämta ut en annan sak / kolla klänning!
sen ikväll blire stor häng . hahaha.
Jag, kermit, grinchen, olssis.
sen blire ut och hänga säkert.
Och så får man ju inte glömma att vi har träning på kvällen idag oxå.
men ska inte träna!

I mörrn så blire att hänga lite i hallen. ska stå i kiosken :S
och samma på söndag!

SNART JULAFTON! och jag längtar som en tok!

10:09 - onsdag!

vaknade för ett tag sen. gott att sova länge idag!
åker snart till karlstad.
när jag kollade ut genom fönstret så snöardet som aldrig förr.
mys:D
inte så länge kvar till julafton nu.
nu ska jag äta upp min smörgåsar.
hejdå.

ååååååhhhh...

va mkt plugg vi har nu!

- stort samhällsprov nästa vecka.
- engelska redovisning denna vecka
- naturkunskaps redovisning nästa vecka
- matte prov nästa vecka.
- läsa ut en bok innan jul på engelska.
- svenska redovisning nästa vecka.
det är väl typ de som vi har. iaf va ja kmr på just nu.
jag orkar snart inte med skolan. det är så förbaskat mycke!
men hoppas jag inte blir allt för skoltrött!

nu får vi se va ja ska hitta på, antingen plugga eller se på tv.
hmmm, svårt beslut. men ja tror ja överväger att se på tv :D

Karlstad i mörrn då. blir att köpa julklappar!

hejdå pojkar och flickor!

kläder?

jepp, kläder till nyår är problemet. jag har ingen aning om va jag ska ha på mig ?
visst det är ju ett tag kvar men man vill ju fixa det i tid ju.
vill iaf ha en tub klänning. mer vet jag inte.
vill ha en fin och inte för bitchig !!!
ge mig förslag nu!

14:35 - tisdag!

2 december idag då! Julafton närmar sig med stora kliv!
och det tycker jag är mycket mysigt! älskar julstämningen!
så mysigt verkligen!

slutade skolan idag halv 2 det är fint.
åkte hem käkade litte.
och nu ska jag snart pallra mig till träningen.
är verkligen inte sugen på att träna idag.
är alldeles för trött för att orka det!
men ska vara duktig och pallra mig dit anyway!


wwwiiiie.

väntar på att mupp hämtar mig för att sedan dra hem t han o kolla på madagaskar 2! :D

även jag kan ha damp ibland;)

18:46 - måndag!

som sagt jag hamnade här då. precis som väntat!

sitter här i mina jätte mysigt tofflor!


tände lite ljus !

eftersom det är så himla mörkt ute!

och så äter ja massa gott.


Nu ska ja kila. ha de gott!
hejs svejs!

15:15 - måndag . !TÄNKER PÅ DIG!

japp då var det en ny start på veckan då! Skolan som vanligt.
träningar som vanligt. allt som vanligt.
skolan var lite slapp idag. gjorde inte så spec mke
och det är skönt.

just nu gör ja ingenting alls. har så fruktansvärt tråkigt. funderar på att lägga mig o kolla på tv.
det gör ja.
ja kmr nog skriva här i kväll igen.
hejdå!


söndag!

vaknade ungefär 11.30, gick upp & gjorde mig i ordning för att åka på breddläger i karlstad!
på hemvägen blire mat med pappa:)

hejdå

RSS 2.0